Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to z tym L4????

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży, lekarz chce mnie wysłać na zwolnienie (ciąża zagrożona). Pracuję i mam umowę na czas nieokreślony. Mam 1600 BRUTTO. Ile dostanę będąc na zwolnieniu????? Ktoś może mi to obliczyć? Nigdy nie byłam na l4 i nie wiem ja to się iczy :(

Gość gość
średnia 12 ostatnich wypłat

Gość gość
jeśli masz stałą pensje to dostaniesz tyle samo co zawsze.

Gość gość
no za 2012 było 1500 brutto. Chcę wiedzieć ile dokładnie dostanę na ręke.

Gość gość
liczysz średnią netto z ostatnich 12 wypłat. Od tego odejmujesz 13,7%. Wynik dzielisz przez 30 i wychodzi Ci stawka dzienna. Od tej stawki dziennej jeszcze kilka zł sie odejmuje ale nie pamiętam dokłądnie ile. Te stawkę dzienną mnożysz przez ilość dni w miesiącu i wychodzi Ci miesięczne wynagrodzenie

Gość gość
czyli niecałe 1200 na rękę tak?

Gość gość
no to dziwne...ja zarabiam 2200 na reke ,od 6 tyg ciazy bylam na L4 i bralam 2450. wyliczyli srednia z 12 miesiacy i moze wzieli pod uwage tez dodatki

Gość gość
no właśnie obliczyłam jak gość kazał i wyszło mi 1800 ??? Jak to możliwe że na L4 dostaje się więcej niż normalnie pracując??? Ja na rękę dostaje niecałe 1200

Gość gość
do wyliczenia wynagrodzenia wchodzą też premie, 13, nagrody... jeżeli je miałas w przeciągu ostatnich 12 miesięcy to będziesz miała wyższą pensję miesięczną na L4.

Gość gość
Nic się nie odejmuje jebnij się w beret i nie wprowadzaj w błąd. Liczy się średnia. Jak miała jakieś nagrody czy premie to bd więcej nawet ale pod warunkiem ze był podatek doprowadzony.

Gość gość
Najpierw jej dazysz dzielić przez 30 a potem mnożyć przez 30 przeczytałas to co napisałas ? Po co. Podziel średnia przez 12 i wyjdzie ile na mc