Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sciaganie fotek z neta. Pomoc

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, jak sciagac fotki ze stron zagranicznych oczywiscie platnych ? mam loginy i hasla do stron ale nie potrafie ustawic programu zeby sciagal tylko zdjecia z danej strony. Zna sie ktos na tym ?

Gość gość
Tak, znam, ale tak niejasno bełkoczesz, że Cię nie rozumiem. Nie znam żadnego stocka na którym po zalogowaniu przy próbie ściągnięcia opłaconego zdjęcia wskakiwałyby fotki z innych stron. Może napiszesz jasną, poprawną polszczyzną i wyjaśnisz o co chodzi?

Gość gość
Zagraniczne, niezagraniczne, nie ma nic do rzeczy.Jeśli widzisz zdjęcie na ekranie, to klikasz PKM na zdjęcie i dalej wg menu: zapisz jako... kierując np. na pulpit, MD czy gdzieś indziej.

Gość gość
"Jeśli widzisz zdjęcie na ekranie, to klikasz PKM na zdjęcie i dalej wg menu: zapisz jako... kierując np. na pulpit, MD czy gdzieś indziej." Genialne ja piernicze !!!!!! Przy 20 tysiacach zdjec zajeloby mi to kilka miesiecy chyba. Jak ustawic program zeby sciagal hurtem wszytko ze strony. Z darmowymi stronami nie ma problemu ale strony ktore maja platne konta juz nie dzialaja.

Gość gość
Nikt nie pomoze ?