Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska dziewczynki

jakie zabawki mają wasze 2 letnie dziewczynki? Co dostały na 2 urodziny? :)

Polecane posty

Gość ciekawska dziewczynki

córka za kilka dni będzie miała 2 urodziny. Moja mama już córce kupiła samochodzik little tikes (sama wybrałam) i jestem załamana :( córka mało co w nim jezdzi :( teraz prababcia i teściowa pytają sięco kupić czy dać pieniądze i stwierdziłam że pieniądze ale od razu miszę coś za te pieniądze kupić bo zaraz a to na to a to na tamto i się rozejdą... prababcia da 100 zł a teściowa może 150 zł zależy co będę chciała kupić ale ja NIE WIEM CO ;/ i błagam pomóżcie powedzcie co dostały wasze 2 letnie dziewczynki na urodziny i wgl jakie mają zabawki moja ma między innymi : wózek dla lalek łóżeczko dla lalek (jeszcze nawet moje :D ale i tak mało się bawi a jak już to sama wsadza w nie tyłek :D) 3 lalki w tym 1 bobas dużo miśków (głownie z naszego wesela ale aby 3 ma na półce i wgl się nie bawi) zabawki do piaskownicy traktor gigant wader z przyczepą jezdzik rowerek trójkołowy ten nieszczęsny samochodzik little tikes ;/ trampolina taczka konik na biegunach, do skakania bardzo dużo książek puzzle piankowe klocki zwykłe że tak powiem :P i drewniane piłki do suchwgo basenu,do grania jakiś tam telefon co gra i kilka innych grających np. chico farma te zabawki ci prawda po 12 msc ale nadal się nimi czasami bawi matę wodną do pisania i pewnie coś ominęłam ale to takie najważniejsze wymieniłam MYślę nad bobasem takim z nocnikiem itp. ale raczej na taki zestaw jest jeszcze za mała ? i jeszcze co mi przychodzi do głowy to rowerek biegowy ale kupię go za tydzień zostanie jej tak naprawdę tylko sierpień i wrzesień na jeżdzenie na nim aha i kosiarka z playscool to my ją kupimy z mężem. to jest prawie pewne :) chyba że wasze dzieci mają inne fajniejsze zabawki :)

Gość gość
Moja ma pełno mówiących interaktywnych, szczeniaczka uczniaczka, misiaczka przytulaczka, Hello Kitty i Minnie z firmy Clementoni. A najbardziej lubi takiego grającego żółwia z telefonem i obrazkami zwierząt, ale to piekielnie głośne ustrojstwo.

Gość Tajemniczy mysi sprzet
Corka na 2 urodziny dostala hulajnoge 3kolowa- jedyny trafiony pomysl.

Gość gość
kup coś edukacyjnego, albo zafunduj jej np sesję zdjęciową. zabawek ma pełno. w ogóle jak chcesz żeby zaczęła sie bawić tym co ma to stwórz 3-4 "zestawy zabawek" i wymieniaj jej np co miesiąc, pobawi się, zapomni to dostanie "nowy zestaw" :)

Gość gość
Marzeniem mojej jest chyba dotykowy telefon, bo mój i męża potrafi godzinami męczyć.

Gość gość
A ja uważam, że najlepsze są wszelkiego rodzaju zabawki kreatywne, zaliczam też do nich różne przytulaki, pluszaki :) Moja mała dostała niedawno na urodziny od swojej chrzestnej poduszeczkę-przytulankę zrobioną ręcznie. Jest mięciutka, milutka, mała z nią śpi i na niej śpi :) wozi w wózku, przytula, rzuca, i co tam jeszcze....tarmosi we wszystkie strony, gada do niej, no ubaw po pachy! :) chyba niedługo zamówie nową bo czuję, że to teraz strzał w dziesiątkę. Nazwa naszej: hajoa, napisane: hajoa-wykonano ręcznie. Może i wam się spodoba.

Gość gość
zapomniałam dodać, że moja uwielbia kredki! więc może kupcie jej zestawy kredek dla malucha, farbki którymi można malować palcami? to też fajna zabawa

Gość gość
jakieś fajne zestawy lego d*plo - może mini zoo, mini farma i jakiś zestaw z domem?

Gość gość
Do pewnych zabawek dziecko musi dorosnac. Moja dostala rowerek, ktorym dopiero po roku sie zainteresowala. Ja jestem zwolenniczka prostych zabawek. Cwiczymy teraz plasteline I wiecej z tym zabawy niz ze skomplikowanymi zabawkami.

Gość gość
Samochodzik Little tikes? Przecież to nie jest roczne dziecko. Moja córka za miesiąc kończy dwa latka i pędzie na rowerku biegowym. Można też kupić zestaw Disney Arielle do kąpieli albo kilka zestawów lego d*plo plus kilka fajnych książek dla dwu i trzy latków oraz zestaw do rysowania (tablica z Ikea ). Pomysłów jest masa .