Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnojek jeden.

Jestem na niego wsciekla!!!! za kogo on sie uaza ??

Polecane posty

Gość gnojek jeden.

Od miesiaca gadal mi ze bedziemy starac sie o dziecko, konczykl we mnie praktycznie dzien w dzien. Powiem szczerze ze widze zmiany w swoim ciele i nie wiem czy nie zaszlam w ciaze. Wczoraj dostalam propozycje pary w banku. On mi dzisiaj napisal ze jak zmienie prace mam brac tabletki ... co do cholery ma to znaczytc !! ??? Powiedzialam jemu ze jest bardzo nieodpowiedzialny. Mam dobra prace nie narzekam najgorsze sa dojazdy ale jestem w trakcie robiebia prawka, wiec z tym tez problemu nie bedzie. Co ja mam teraz zrobic - zadecydowal ze on jednak dziecka teraz nie chce !

Gość gnojek jeden.
zachowal sie jak gowniarz 18 letni

Gość gość
nikogo to nie obchodi, to nie spamuj i nie odpisuj sobie sama na posta byle podbic fajansiaro

Gość Turban
to za kogo on sie uwaza, to jego problem pytanie - za kogo ty sie uwazasz w tym ukladzie i z tym czlowiekiem :classic_cool:

Gość gnojek jeden.
Ale plytkie odpowiedzi ! jak nie macie nic madrego do powiedzenia to nie odpisujcie ! bo na takie d*perele nie mam teraz czasu. To jest dla mnie powazny problem.

Gość gość
ale nikt ci nie odpowiada,tylko ty sama sobie,to o co ci chodzi? do garow spamerko 🖐️

Gość gnojek jeden.
ale co sobie odpowiedzialam... dopisalam tylko ze sie zachowal jak 18 etni gowniarz. A wy jak zwykle wszystkie madre a nie potraficie nic doradzic.. banda debili na tym forum... niby wszyscy tacy zyciowi i inteligentni a nie potrafia doradzic w prostej sprawie :(