Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie się malować?

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekawości bo wiem, że niektórzy robią to z musu. Bo ja uwielbiam :). Wielu się dziwi, że zawsze mam na sobie makijaż takim hmmm nie jest to tylko tusz + podkład (którego nie używam, nie jestem tapeciarą) ale umiejętnie narysowane kreski, czasem trochę niekonwencjonalnie, ale zawsze wszystko stonowane (nie noszę pstrokatych kolorów ani do pracy ani do szkoły). Po prostu sprawia mi to przyjemność, gdy rano się szykuję, ze mogę poświecić te 15 minut (czasem troche rozwlekam) na makijaż, zrobic sobie ładne kreski itp od razu humor poprawiony. jak słyszę, ze kogoś to nudzi to śmiać mi się chce. A wy jak się zapatrujecie?

Gość gość
ja czasem koleżankom robie makijaż i łądnie mi zawsze wychodzi, sa bardzo zadowolone. Ale sobie tylko tuszuje rzęsy, czasem kłade biały cień lub tylko rozświetlacz, czasem zrobie czarną kreskę czasem podkład i błyszczyk ( ale zazwyczaj tlyko wazelinę ). Nie podobam sie sobie w cieniach do powiek itp nie pasuja mi po prostu. Im mniej mam na sobie tym lepiej wyglądam

Gość gość
o, przepraszam, miałam dodać na ogólny a dodało się w innym dziale. Ale tutaj siedzi mnóstwo kobiet także chyba nie jest źle :)

Gość gość
Kładziesz biały cień?????????? :-D

Gość gość
biały, lekko swiecący bardzo delikatny, właściwie to prawie go nie widać, bardziej rozświetla niż nadaje kolor

Gość gość
Ja tez bardzo lubie sie malowac,nie wyobrazam sobie wyjscia z domu bez delikatnego makijazu,a nawet kiedy nie mam w planach wychodzic to dla samej siebie oko podmaluje poprostu lubie to i tyle.Do przyslowiowej tapeciary mi daleko,ale kosmetyki uwielbiam :)

Gość mam tak samo jak  ty,,,,,
dokładnie ;) ja maluje sie codziennie, czasem bardziej czasem mniej . Dodam ze rownież tapeciarą nie jestem ;p jak wstaje rano to lubie się pomalować, od razu lepiej się czuje :) robię to szybko bo mam wprawę i nie siedzę godzine przed lustrem .Dla mnie to jak część stroju :P zazwczaj tusz, eyeliner (w różnych wersjach, wiecej lub mniej), bb krem zamiast podkladu, cienie w stonowanych kolorach no i błyszczyk :) szminka na jakieś eleganckie wyjścia

Gość mam tak samo jak  ty,,,,,
w domu jak nie mam w planach żadnego wyjścia, w weekend też się maluje dla siebie :) bo facetowi sie podobam bez makijażu i w makijażu też

Gość gość
czasem mi się nie chce, a czasem wręcz przeciwnie daje mi frajdę wymyślanie nowych zestawień kolorystycznych i malowanie się.

Gość Jadzia999
Ja kompletnie nie potrafię się malować, dlatego kiedy jest taka potrzeba dzwonię do mojej makijażystki, która nigdy mnie nie zawiodła polecam http://metamorfozastudio.pl/

Gość gość
Ja maluję sie,żeby nie wyglądać jak potwór z bagien,ale kiedyś zanim urodziłam,lubiłam bardzo. Miałam więcej czasu i chęci, niestetu obowiązki związane z dzieckiem, pracą i domem trochę mnie oddaliły od fantazyjnego malowania.

Gość gość
pytanie jest czy lubimy, no więc ja tak sobie lubię w zależności od humoru, maluję się tylko okazjonalnie na wyjścia (2-3 razy w tygodniu) a teraz latem tylko tusz na rzęsy. Nie pasuje to do mojego stylu życia, do ubrań. Nie wyobrażam sobie, żeby iść na trening rowerowy w pełnym makijażu :D