Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola01-18

Po porodzie nienawidzę swojej teściowej.

Polecane posty

Gość Karola01-18

Witam.Mam wielki problem-nie wiem czy z sobą czy z otoczeniem. Natomiast po urodzeniu dziecka (2miesiące temu) znienawidziłam swoją teściową. W czasie ciąży było nawet ok-dogadywałyśmy się itp. Ona wspominała że też by chciała jeszcze jedno dziecko(ma lat 39) i mam wrażenie, że mojego synka uważa za swoje dziecko. Nie mogę na to patrzeć jak bierze go na ręce. Gdy chcę spędzić chwilę wolną z rodziną sam na sam to zawsze się musi "wpieprzyć". Najgorsze jest to, że nie potrafię powiedzieć o moim problemie partnerowi. Ja chodzę i płacze po kontach a on nie wie z jakiego powodu. Wychował się sam z mamą więc ona jest dla niego wszystkim. Ciągle chce go brać na spacery, wszędzie ze mną chodzić . Boję się tego, że mały się bardziej przyzwyczai do niej niż do mnie. Nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić. Ciągle się kłócimy z partnerem o moje zachowanie. Jak mam z nim o tym porozmawiać że denerwuje mnie jego mama i nie chce by tak często przychodziła. ? POMOCY, PROSZĘ.

Gość mam 3 ABS-y
jestes matka - to zachowuj sie jak MATKA a nie rozmamlany kapec Dziadkowie sa od rozpieszczania, ale TY jestes od zajmowania sie dzieckiem i wychowywania go

Gość gość
Nie bój nie pomyli matki z babką, a Ty się ciesz że masz z kim dziecko zostawić i korzystaj z tego :)

Gość gość
ile masz lat?

Gość Karola01-18
Ale ja nie chce go zostawiać z nią. Ona na prawdę jest straszna. Od czasu do czasu jak by przyszła to było by inaczej a ja mam ją na głowie od rana do wieczora. nic nie moge zrobic.

Gość kdjsvbsfjv
dokładnie, ciesz się ze możesz dziecko zostawić z teściową, wykorzystuj to na chwile dla siebie :) a dle dziecka najważniejsza jest zawsze mama :)

przesadzasz. to ty wychowujesz dziecko, spędzaj z nim czas to nie będze wolał nikogo innego. poza tym doucz się polskiego - konto vs kąt. Snuć się po kątach, coś jest pod kątem 90 stopni, wpłacasz pieniądze na konto.

Gość kdjsvbsfjv
Ona przychodzi codziennie na cały dzień? a co tesciu robi?

Gość Karola01-18
mam 18 lat

Gość Karola01-18
ona jest sama

Gość gość
Jak ona przyychodzi, to Ty bierz dziecko i wychodz ;) no słuchaj musisz sobie jakoś radzić i znaleźć jakiś sposób, bo nerwami to sobie związek zakwasisz.

Gość kdjsvbsfjv
to z kim chciala zrobić to dziecko? :D

Gość gość
kochasz swoje maleństwo, ale nie martw się nikt Tobie go nie odbierze. Ja tak zazdrosna byłam o zwierzaka, dziecka jeszcze nie mam. niby to nie to samo ale ciebie rozumiem pomimo tego, że jestem starsza o 10 lat. Teściowa kocha twojego synka, ale on i tak najbardziej w świecie będzie kochał Ciebie w końcu jesteś jego mamą

Gość Karola01-18
ona chce sobie znalesc jakiegos partnera .

Gość gość
o ja pyerdole, 39 lat i została babcią :O To niesamowite jak chętnie i szybką mnożą się te wszy ze społecznych nizin.

Gość kdjsvbsfjv
a ona gotuje czy ty?

Gość Laleczka z porcelany :-)
Doskonale rozumiem autorke. U mnie bylo podobnie. Po roczku mi przeszla zazdrosc o dziecko, a tesciowej "obledna" milosc, na ktora nie moglam patrzec i nie chcialam pozwalac. Naturalnym jest, ze matka chce sie zajmowac sama swoim niemowleciem, nacieszyc sie po 9 miesiacach oczekiwania na nie i nie piszcie autorce, ze ma korzystac z opieki tesciowej skoro nie odczuwa potrzeby zostawiania dziecka.