Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porozmawiajmy o BOGU.

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Wierzycie czy nie wierzycie ? i dlaczego, wiem ze ostatnio panuje taka moda na ateizm, co daje wam wiara lub niewiara w Boga, czy Bog jest wam w zyciu potrzebny i czy niektorzy z was tak naprawde uwazaja sie za lepszych bo nie wierza w Boga, z czyms takim tez sie spotkalem. Jak to jest z wami co ? Jest Bog czy go nie ma.

Gość gościu to my Ciebie powinniśmy
To Ty nam powinieneś dac tutaj kazanie na powyższy temat i udowodnić że jednak jest

Gość na temat-
ateizm to nie jest moda, tylko dojscie do jakiegos wniosku, w tym przypadku, ze nie ma boga. a czy bog jest w zyciu potrzebny? wiara jest potrzebna. przyjemniej sie z nia zyje, bezpieczniej.

Gość gość
Bog istnieje i jest wszedzie. Deal with it.

Gość strudzona życiem
Bóg mnie nienawidzi

No i tak co parę dni wyskakujesz z tym tematem jak dzielnicowy z bardaszki na wieść że komendant chce siku. No temat jak bumerang w łapach takiego ciemnawego przystojniaka z dużym kinolem w takiej Australii proszę ja Ciebie. Zapisz sobie ten temat w ulubionych i powracaj codziennie do niego a nie się non stop powtarzasz. Sondaż jakiś z tego będzie czy co? A może Ty jesteś taki facet co na papieża zechce kandydować???

Gość chrzescijanka111
wierzę, bo w moim życiu doznałam wielu sytuacji, nawet ocalenia przed śmiercią, że po prostu musi być ktoś to tym 'kieruje' - Jezus Chrystus. i dobrze!