Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszkaniaszukam

Od miesiąca szukam mieszkania!

Polecane posty

Gość Mieszkaniaszukam

Wszedzie albo nieaktualne albo jakies kaucje z kosmosu albo inne przeszkody :O Juz tylko tydzien mi zostal i ja nie wiem co zrobie :O Chyba pod most pojde.

Gość gość
a skat jestes

Gość kmc
To nie jest jedynie Twój problem, pociesz się :D Ja też szukam mieszkania od długiego czasu, a najgorszym problemem dla potencjalnych wynajmujących jest fakt, że potrzebuję zameldowania tymczasowego, więc wszyscy mi dziękują i mówią, że mnie nie zameldują. Też coś czuję, że czeka mnie mieszkanie pod mostem, chociaż podejrzewam, że nie przetrwam pierwszej fali mrozów :D

Gość Mieszkaniaszukam
No wlasnie w miescie powiatowym, dosc niewielkim wiec tez nie ma tylu az ofert :O Bylo kilka ofert ciekawych, np. dzisiaj jedna widzialam 600 zlotych ale kaucja 1200 !! A tyle nie mam :O Sa tez bez kaucji ale wynajem 1000 zlotych albo juz nieaktualne :O

Gość Mieszkaniaszukam
Brałam pod uwage 1-pokojowe, 2 pokojowe, 3 pokojowe, w kamienicach, w blokach, w prywatnych domach... WSZYSTKO a i tak d**a :O Ale preferowałam z meblami bo nie mam swoich zbytnio, ale teraz bede odpowiadała nawet na oferty bez mebli, kuchnie sa w 99% wyposazone, a przespie sie tymczasowo na materacu przez jakis czas, lepszy materac w domu niz karton pod mostem :classic_cool:

Gość Mieszkaniaszukam
Moze jeszcze ktos szuka od dlugiego czasu?