Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafrinkaa

ciąża pomimo negatywnego wyniku testu ? help

Polecane posty

Gość Kafrinkaa

Dziewczyny, mam mega dziwną sytuacje. Brałam tabletki anty przez dwa lata, miesiąc temu odstawiłam. Dostałam krwawienie z odstawienia normalnie w ten dzień, w który powinnam, ale w tym ostatnim miesiącu (był to czerwiec) brałam tabletki bardzo nieregularnie (po 5 - 10 godzin różnicy, np. jednego dnia brałam o 10 rano, a drugiego o 23wieczorem), w 15 dniu "cyklu" odbyłam stosunek (w czerwcu), no ale krwawienie dostałam w dniu, w ktorym powinno byc. Z tydzień po krwawieniu z odstawienia zrobiłam test, wyszedł negatywny. Teraz powinnam dostac kolejny okres (pierwszy miesiac bez tabletek anty) i spóźnia mi się on o 4 dni. Co o tym myśleć ? Seks przy tym nieregularnym braniu tabletek był 9 czerwca, a test robiłam na początku lipca i wyszedł negatywny, a teraz nie współżyłam przez ponad miesiąc, a okres się spóźnia.

Gość gość
Po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej miesiączka może być nieregularna. Jeśli nie unormuje się po trzech cyklach lub będzie się spóźniać ponad dwa tygodnie wówczas idź do ginekologa. Nie jesteś w ciąży.

Gość Kafrinkaa
dzięki za odpowiedź

Gość gośc 1
mojej koleżance okres spóźniał się 2 tygodnie i też nie była w ciąży chodź miała duże obawy

Gość A A A
torbiel

Gość skrzaciczi
To ja też może się tu czegoś dowiem 04.07.13 skończyłam brać tabletki antykoncepcyjne tzn. odstawiłam je już. 06.07 dostałam okres. 17.07 (okres płodny) kochałam się ze swoim facetem no i miał wytrysk we mnie (nieplanowany), z tego co mówił tylko trochę, ale cóż... od dwóch dni pobolewa mnie jajnik i strasznie bolą sutki. a 27.07 powinnam dostać kolejny okres no i dochodzimy do sedna - jakie jest prawdopodobieństwo że zaszłam w ciążę? zakładam że spore... stresuje nas to trochę bo nie planowaliśmy jeszcze dziecka, proszę kogoś o odpowiedz.

Gość gość
mam te same objawy i tez okres ok 27. luz. na bank okres bedzie ;-)

Gość skrzaciczi
no oby, wolałabym jeszcze poczekać chociaż ze 3 lata z dzidziusiem :)

Gość gość
Na dwoje babka wróżyła, ale nie przywiązywałabym się do dni płodnych wynikających z obliczeń, bo te nie mają sensu po odstawieniu tabletek. Po dwóch tygodniach test, najlepiej z krwi i tyle.