Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na depresyjne dni?

Polecane posty

Gość gość

W sumie to nie mam powodu, ale coraz częściej zdarza mi się nie przespać nocy, wspominać przeszłość.Jestem nerwowa i płaczliwa, powoli sobie już z tym nie radzę.Nie jestem złym człowiekiem.Zraniłam kilka razy ludzi, ale nie na tyle by ktoś miał do mnie długotrwały żal.No, może lesbijka która za mną łaziła w 1 klasie liceum, pomimo że w tej samej szkole miałam chłopaka i o tym wiedziała, to dalej smaliła cholewki.Jestem tolerancyjna ale kurde, czułam się co najmniej niezręcznie no i mozna powiedzieć że przesadziłam.Mam wyrzuty sumienia z tego powodu ale nie rozmyslam o tym na co dzien.Zwłaszcza że ona już nawet nie patrzy na mnie więc mam spokój i nie myślę o tym. Kurde czuję się naprawdę źle, chociaż pogoda dopisuje, znajomi też próbują mnie wyciągać z domu, i tak jak kiedyś dom był hotelem tak teraz jest na odwrót.Wyjdę gdy już rodzice mnie wyganiają albo są sprzyjajace temu okolicznosci - 18stki itd. W lipcu poza domem byłam tylko 10 razy, w domu odwiedziny mam prawie codziennie, ale coraz częściej izoluje sie od ludzi i boje sie,ze ich strace.Jak mam sobie poradzic?;(

Gość gość
uup

Gość gość
najgorsze co mozesz e tej sytuacji robic, to izolowac sie od ludzi! nie rob tego , bo mozesz spieprzyc sobie zycie. Wychodz z domu, spotykaj sie ze znajomymi, chocby na sile!

Gość gość
hmm a dlaczego myślisz że spieprze sobie życie jak będę się izolowała? A może akurat mi przejdzie i później do nich wróce jak gdyby nigdy nic ? Wydaje mi sie ze po tych spotkaniach czuje sie jeszcze gorzej, a w ich trakcie czuję się obecna tylko ciałem, do wszystkiego się zmuszam......:(

Gość gość
bo taka izolacja zazwyczaj sie poglebia i jak to mozna powiedziec,poprostu zdziczejesz i dopiero wtedy bedziesz miala problem zeby wyjsc do ludzi, nawet jak bedziesz chciala czy potrzebowala , moze stac sie to trudne.Od takiej niewinnej izolacji zaczynaja sie wszelkie mentalne zalamania, depresje i podobne problemy.Teraz ci sie to podoba,bycie samej albo chodzenie wlasnymi drogami, ale czym predzej to przerwiesz tym lepiej..W samotnosci sie niestety za duzo mysli a to nie zawsze jest dobre.

Gość gość
kudzu root zmien diete na wegetarianka przynajmniej przez 2 tygodnie a zobaczsz jak poprawi sie organizm depresja jest spowodowana brakiem biotyny

Gość gość
ziolo :D