Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diashax3

Metoda Silvy

Polecane posty

Gość diashax3

Chciałam się zapytać czy ktoś z Was słyszał może o metodzie Silvy na powiększenie piersi... Mam straszne kompleksy z tego powodu i próbowałam już chyba wszystkich możliwych sposobów... Zioła, kremy, masaże i nic... :( aż w końcu usłyszałam o metodzie Silvy. Niestety nie wiem na czym to polega co takiego mam sobie w myśli powiedzieć i jak często wykonywać takie cwiczenia. Jeżeli któraś z dziewczyn wie coś na ten temat to byłabym bardzo wdzięczna za jakies informacje, które pewnie i nie tylko mi się przydadzą, bo nie tylko ja mam kompleksy ze względu na bardzo malutki biust...:( ( Nie wiem czy wybrałam dobrą kategorię, ale ta chyba najbardziej pasuje do tematu ) .

Gość gość
biblioteka, internet... wiara czyni cuda;-) Ja muszę na inną cześć ciała spróbować:-D Może pomoże:-D

Gość gość
to jest po prostu autohipnoza. kursy są organizowane.

Gość diashax3
niestety w moim mieście jedyna biblioteka jaka jest to szkolna ;/ więc teraz za brdzo nie ma się tam jak dostać ;/ w internecie tez za bardzo jakiś takich bardziej cennych informacji nie ma. myślałam, że może ktoś już tego próbował i będzie bardziej zorientowany w tym temacie

Gość diashax3
a czy mógłby mi ktoś bardziej wyjąśnić na czym dokładnie polega autohipnoza? gdzie są organizowane kusry? jak długo trwają? i ile kosztują? czy autohipnozy długo trzeba się uczyć? czy może jest ktoś kto zna się na tym o wiele lepiej niż taki przeciętny człowiek i może tego dokonać. prosze o wszystkie informacje jakie tylko macie w tym temacie

Gość gość
biblioteka, internet... Nie ma bliższej biblioteki to "dalsza" i księgarnia wysyłkową... ebooki, audio.

Gość gość
na jakiej zasadzie to dziala ? mowisz do siebie 'chce zeby cycki mi urosly' i one rosna ?

Gość gość
tez jestem ciekawa. mam bardzo malu biust i wszyscy sie ze mnie smieja nie jest to mile uczucie chetnie sie zaglebie w to bardziej jak wiecie cos to piszcie jak napisala autorka nie jednej sie to przyda :)