Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak skłócić parę

Polecane posty

Gość gość

Otóż znam dziewczynę z która bardzo chciałbym się związać. Problem w tym że ona woli być z innym. Już się do siebie niestety coraz bardziej zbliżają(chodzą razem na imprezy, wesela czy pielgrzymki). Nie wspomniałem że jest moją przyjaciółką, ale wczoraj utwierdziłem się w przekonaniu że woli kogoś innego. Zamiast ze mną rozmawiać pisała SMSa. Może jest to chamskie, ale doradźcie mi jak ich związek zerwać? Jestem w tej dziewczynie zakochany.

Gość gość
nic ci to nie da

Gość gość
Ale jest jak bogini :(

Gość suppermenka
Mam nadzieję, że chłopak tej dziewczyny się zorientuje i da Ci po pysku, to będziesz miał nauczkę :D

Gość gość
Raczej nie, bo mieszka 80 km ode mnie, przyznam że trochę moja wina, bo jak była wolna to za bardzo nie działałem, a teraz dodatkowo zazdrość się włącza

Gość gość
Nie poniżaj się i nie badź takim szmaciarzem, gdyby chciała to by do Ciebie coś miała. Pamiętaj, że karma zawsze wraca.

Gość gość
Kiedyś miała, ale ja kompletnie tego nie zauważałem, myślałem że sobie żartowała, teraz mi mówi że planuje mieć dużo dzieci ;(

Gość gość
Myślałem że znajdę tu sprzymierzeńców :(

Wątpię aby ktoś Ci podpowiedział.Jeśli naprawdę się w niej zakochałeś to uszanuj jej decyzje i nie rozwalaj szczęścia.Poza tym nic Ci to nie da bo może Cię znienawidzić gdy się dowie,że maczałeś palce w rozwaleniu jej związku.

Gość gość
No ja tak samo mam zakochalem sie ale jest problem ze ona pare ale sie troche kluca i co dalej