Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet ktore maja 2 dzieci i zarobki ponizej 4 tys na miesiac

Polecane posty

Gość gość

tragedia....

Gość gość
ale z jakiego powodu nie rozumiesz? bo nie bardzo ciebie można zrozumieć

Gość Sylwia ylwia wia
Hehe, jako frajer odpowiem na prowokację :) Moja mama miała nas dwoje i był czas kiedy zarabiała 700 zł na miesiąc, bo pracowała na umowę zlecenie, tata miał na ten czas coś około 1700 i żyliśmy jakoś normalnie, nie jako biedna rodzina. Tyle, że w małym miasteczku, gdzie życie jest tanie. Poza tym tata z dziadkiem śmigali na ryby i grzyby (to było hobby, nie forma oszczędności, ale przy okazji nie raz wychodziła darmowa kolacja), a my jako dzieci korzystaliśmy z urodzaju dużej ilości drzew i krzewów owocowych, które rosły pod blokiem: maliny, jeżyny, porzeczki, jabłka, śliwki, agrest, gruszki, orzechy, cholera jasna, fajnie było być "biednym dzieckiem" :D Jedyne co mi przeszkadzało, to to że zawsze marzyłam, żeby wyjechać na jakieś kolonie, ale nie śmiałam prosić rodziców, bo wiedziałam, że nie mają na to kasy.

Gość dziwna jestes
ja mam dwojke i 4 tys i co? mam dom dzieciom niczego nie brakuje co roku jedziemy nad morze i o co ci chodzi chora kobieto? a ty co masz pewnie nas.ane

Gość gość
im wiecej masz kasy tym masz wikesze potrzeby a jak masz ograniczony budzet to po prostu kupujesz tak zeby ci na wszytko niezbedne starczyło.

Gość gość
:-D A ja uważam że trzeba być skończonym jełopem żeby za takie pieniądze nie umieć normalnie żyć!

Gość gość
a ja nie rozumiem co za debil zakłada non stop takie same tematy. Trzeba byc skończonym kretynem żeby takie bzdurne dyrdymały tu pisać

Ale chodzi ci tylko o zarobki kobiety czy razem z ojcem dzieci? Jeśli chodzi o dochód rodziny to się zgadzam, powiedziałabym nawet że jeśli ma się mniej niż 4-5 tysięcy na miesiąc w ogóle nie powinno się myśleć o zakładaniu rodziny. Ale jeśli tyle ma zarabiać sama kobieta i w założeniu facet drugie tyle to uważam że przesadzasz :)

Gość gość
Moim zdaniem inteligencji nie kupisz, pewne osoby nawet mając 100000zł nie potrafią wychować dziecka, ani zapewnić mu dobrego dzieciństwa.

Gość 4tysie to nie tak źle to o co
chodzi tobie? Jak ktoś ma własne mieszkanko i na czysto 4 tysiaki,to przy jednym-dwojce dzieci spoko. Może bez szału ale nie tragedia