Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co do takiej sukienki

Polecane posty

Gość gość

kupiłam taką sukienkę http://www.riverisland.com/women/sale/dresses/Black-and-white-stripe-cross-back-maxi-dress-633547 fajnie na mnie leży, jest z cienkiego rozciągliwego materiału, ma niewielkie wycięcie na plecach i skrzyżowane paski zastanawiam sie teraz gdzie ją założę:D i z jakimi dodatkami? nadawałaby się na wyjście z koleżankami (zazwyczaj ubieram się średnio elegancko, koleżanki jak najbardziej, mamy po ok 30l) pasują do niej pomalowane na czerwono usta. Jakie buty? biżuteria? szpilek nie noszę bo nie lubię. Jestem wysoka, ta sukienka jeszcze mnie wydłuża a na obcasach to już w ogóle.. Chodziły mi po głowie nawet trampki:) tak dla przełamania.. sandały? nie wiem..

Gość gość
Ja bym z dodatkami przy takiej sukience uważała :) ew. złoto, czerń i biel - pozostałabym w tym klimacie :) Torebka np. coś w tym stylu - http://shushu.pl/dodatki/malinowe-wieszaki-kopertowka-zielona ew. klasyczna kopertówka xxl albo mała torebka. Co do butów to z trampków bym zrezygnowała i postawiła na koturny na niewysokim obcasie chociaż :)

Gość gość
dzięki, z biżuterii chyba tu zrezygnuje buty na koturnie mam, torebka kopertówka też sie znajdzie..

Gość gość
mąż stwierdził że wyglądam w niej jak kod kreskowy:D zastanawiałam sie nawet czy jej nie odddać hehe

Gość gość
o rany dla mnie ta kiecka jest okropna, ni codzienna, ni elegancka, ta dlugosc jak do teatru a nie na co dzien, no przekombinowana, na pewno ja bym w niej nie wyszla nigdzie.

Gość gość
jak znalazłam ją na stronie to rzeczywiście nie wygląda ciekawie nieskromnie mówiąc ja w niej wyglądam lepiej niż na tym zdjęciu, mam figurę klepsydry, szczuplejszą talię i sięga mi niemal do ziemi gdyby nie wpadła mi w ręce w przymierzalni na pewno nawet bym na nią nie spojrzała:)