Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nyc nie wiem

klopotliwa moja praca

Polecane posty

Gość ja nyc nie wiem

Hej jestem w ciazy w pierwszym miesiacu , chodzi o to ze pracuje w Zakladzie pogrzebowym.... kurde nie wiem czy teraz to jest dobry pomysl tu pracowac:/ niestety moja praca nie tylko wymaga pracy papierkowej przy zgonach , czy ukladanie kwiatkow ale czasem trzeba ubrac i umalowac zmarlego...

Gość gość
twoja praca nie jest przeciwskazana w ciąży, mozesz byc troche bardziej wrazliwa..., ale zycie i smierc sa ze soba polaczone, nie ma nic nei stosownego w tym, ze chcesz pracowac

Gość ja nyc nie wiem
Chce pracowac bno to jest normalna dla mnie praca tym bardziej ze pieniadze beda mi teraz potrzebne i to bardzo a ja za zwykle ubranie dostaje300zl

Gość gość
Upssss

Gość gość
moj boze jesli praca to dla ciebie normalna praca widzisz ja jak prace nie beczysz nad nieboszczykami .... nie masz strachu wiec gdzie problem ? no juz gorzej jak przyjdzie ci ubrac wlasnie dziecko , czy niemowlaka wtedy nie wiem .. jak bym ja zareagowala

Gość gość
Dopóki masz siłe to pracuj,jeżeli się dobrze czujesz to nie widze przeciwwskazań,wiadomo jak zaczniesz sie źle czuć to co innego.

Gość ja nyc nie wiem
To o to chodzi ze przy cialach czesto sa zapachy nie mile do tego jak wiadomo cialo czlowieka po smierci staje sie sztywne czesto lamie sie kosci , nie wiem czy teraz to bedzie dobre