Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płać i płacz

Polecane posty

Gość ertteeeeee
a może skoro jest taaaka łasa na pieniądze zaproponuj, że jak zda maturę to dostanie 2tyś:P płacić i tak musisz a przynajmniej troll jak zmądrzeje będzie mógł iść na studia

Gość gość
Taka propozycja juz z mojej strony padła, odpowiedź była: coś ty się tak tej matury czepił. Mam 5 lat, żeby zdać.

Gość ertteeeeee
w takim razie kontroluj jej naukę czy chodzi na zajęcia czy zalicza przedmioty, jak zawali półrocze masz argument w ręku

Gość gość
Nie można kontrolować dorosłej osoby. Ona mi nie powie jak jest naprawdę, a w szkole info nie udzielają. To patowa sytuacja, dlatego załozyłem ten watek.Miałem nadzieję, że mi ktoś coś doradzi. Ja wiem, że tylko pozbawienie jej pieniędzy zadziała. Taka jest niestety smutna prawda. Przykro mi tak mówić o własnym dziecku.

Gość gość
Smutne w naszym kraju jest to, że ojciec musi patrzeć jak jego dziecko marnuje kolejny rok i może sobie co najwyżej w łeb strzelić.

Gość gość
no to "pozbaw" ją pieniędzy! chcesz mieć komornika?

Gość gość
gość Smutne w naszym kraju jest to, że ojciec musi patrzeć jak jego dziecko marnuje kolejny rok i może sobie co najwyżej w łeb strzelić. xxxxxxxxxxxxx ciesz się, ze nie jest prostytutką albo narkomanką!! czego biadolisz dziadu? masz zasądzone alimenty to płać i nie kwacz!!! trzeba była za kochankami nie latać tylko dziecko WYCHOWYWAĆ!!!!

Gość gość
jaki cwaniak, nie? trzeba było być tatą, kiedy dziewczyna potrzebowała wychowania i wzorców!!! ale ty wolałeś bachora zostawić mamusi, a sam brykać na laski! tatuś się znalazł!!!

Gość gość
ciesz się, ze nie jest prostytutką albo narkomanką!! czego biadolisz dziadu? masz zasądzone alimenty to płać i nie kwacz!!! trzeba była za kochankami nie latać tylko dziecko WYCHOWYWAĆ!!!! Nie będę się zniżał do Twojego poziomu, nie wypowiadaj się w tym temacie, bo raczej nie wiele masz do powiedzenia. Żeby jednak zaspokoić Twoją ciekawość: Nigdy nie miałem kochanki dziecko drogie, to żona sobie skomplikowała życie, a potem prosiła o rozgrzeszenie. Nie umiem jednak żyć z dwulicowymi ludźmi. Każdy musi odpowiadać za swoje czyny. Jestesmy dorośli przeciez i zdajemy sobie sprawe z konsekwencji swoich chwilowych uciech. No, ale nie to jest przedmiotem mojego wątku.

Gość gość
to trzeba było walczyć o dziecko w sądzie!!! zabrać je dziwce i samemu wychowywać!!! ale prościej było się zwinąć a teraz mieć pretensje!

Gość gość - Ona^^
Autorze....Witam Cię serdecznie Tutaj fachowej porady niestety nie znajdziesz, spójrz tylko na niektóre wypowiedzi...ile w nich złości i zacietrzewienia.

Gość gość - Ona^^
A wszystko przez to że co niektóre panie patrzą na Ciebie przez pryzmat swoich eks mężów;) Pozdrawiam

Gość gość
gość - Ona^^ Autorze....Witam Cię serdecznie Tutaj fachowej porady niestety nie znajdziesz, spójrz tylko na niektóre wypowiedzi...ile w nich złości i zacietrzewienia. Zauważyłem, że tutaj nikt nie jest w stanie odpowiedziec logicznie na pytanie. Strata czasu. Dziękuję Pani za miłe słowo. W pełni się zgadzam z Pani drugim postem. Pozdrawiam serdecznie.