Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upławy

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch dni mam upławy, które nie są normalną wydzielina, bardzo się niepokoję i w dodatku jeszcze jutro wyjezdzam na dwutyg. wakacje nad morze. Czy jest mozliwość, że upławy po użyciu jakiś srodków bez recepty znikną i czy moge normalnie kąpac się w morzu, jak bedebrała te leki i bede mogla uprawiac petting z chlopakiem - mam 17 lat i bardzo zalezy mi na tym wyjeździe, to nasze pierwsze wspólne wakacje i tak chcialam aby było wszystko o.k. Dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
Skoro masz w planach wyjazd to dlaczego od razu nie szłaś do gina? Jak chcesz leczyć się skoro nie wiesz co ci dolega?

Gość gość
Co może pomóc - tabletki dopochwowe typu invag, stosuje się na noc przez 7 kolejnych dni - zminimalizują ilość upławów, kupisz bez recpety. Na twoim miejcu i tak poszłabym do gin. bo jesli to upławy grzybicze (białe serowate) to potrzebujesz konkretnych leków przeciwgrzybiczych. Wtedy też kąpiele w morzu i petting nie jest wskazany.

Gość gość
na upławy może pomóc lactovaginal, ale jeśli masz początki infekcji ani kąpiele ani petting nie wchodzą w grę. proponuje szybka wizytę u ginekologa.

Gość gość
Tylko wizyta u lekarza.Nie rob żadnego pettingu tylko prawdziwy stosunek.

Gość gość
Spróbuj zastosować kurację probiotykiem dopochwowym invag przez 7-dni zakładasz go na noc a w dzień możesz się normalnie kąpać w morzu, z pettingu bym zrezygnowała, bo możesz dodatkowo się podrażnić.