Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cesarka ze skierowaniem

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 34 tc , na następnej wizycie 22 sierpnia to będzie 38 tc mam dostać skierowanie na cesarkie cięcię , muszę rodzić 150 km od domu , gdyż mam cukrzyce ciąową w Policach . I jak dostane te skierowanie to co mam zrobić jechać tam , zadzwonić , że posiadam skierowanie i co dalej kiedy oni mi ustalą tą cesarkę . W terminie porodu czy wcześniej ?

Gość gość
to ze masz cukrzyce to masz skierowanie na cesarke? pierwsze słysze... zeby to byl powód.

jeśli nie masz jak jechać to bym tam zadzwoniła i zapytała kiedy masz przyjechać bo masz już wystawione skierowanie-co prawda ja wolę załatwiać wszystkie sprawy osobiście,ale jeśli masz daleko to zadzwoń

Mi ustalili termin cesarki tydzień przed terminem porodu i w tym dniu zgłaszasz się do szpitala. Ja jednak zaczęłam rodzić 2 tyg przed terminem, więc szybko jechałam i zrobili mi szybko ta cesarkę.

Gość gość
To nie powód , powodem jest , to , że jestem chora na tarczyce dziecko mi się nie obróciło jest owiniętę pępowiną i mam łożysko na przedniej ścianie macicy

Gość gość
a to ginekolog ustala cięcie czy szpital . Zaznaczam , że w szpitalu w którym będę rodziła mój ginekolog nie pracuję , ani nie ma nic wspólnego , z ty, szpitalem

Ja rodziłam tam, gdzie mój gin pracuje i on mi tam termin zaklepał, wiec nie wiem.

jeśli dziecko owinięte jest pępowiną to zmienia postać rzeczy-ja bym zjawiła się w tym szpitalu jak najszybciej i nie dała bym się tak szybko spławić,lepiej żeby mieli cię pod kontrolą

Gość gość
zadzwonie 22 jak będę miała skierowanie i mi ustalą chyba ciekawe ile się czeka

Gość gość
Niedługo będą kierować na cesarkę z samego faktu wystąpienia ciąży :o

Gość gość
a dlaczego w policach a nie w szczecinie.