Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak skutecznie wybielić zęby Whitetime - opinie :)

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, wszystkie blogerki, modelki i gwiazdy polecają Whitetime. Warto? :)

Gość gość
Ta Polska top modelka napisala na facebooku ze uzywa i bardzo poleca a nie modelki. Whitetime polecają blogerki wszystkie ale nie modelki. Uzywala, lekka nadwrazliwosc i swietnie dziala. Nie szczypie jak po paskach

Gość gość
dobre to, kupilam i dziala. Po paskach bardzo bolalo, po whitetime swietny efekt :) Polecam

Gość gość
oprocz z facebooka wypowiedzi gwiazd, to nie slyszalam nic o whitetime, jedynie dobre rzeczy. moze sie skusze. Na pewno nie kupuj bialej perly, to jest dziadostwo

Gość gość
cytat z innego forum kafeterii: "A ja się podzielę moją historią z whitetimem... Teraz w internecie dużo sie o tym mówi, że nowość ze cudo... skuszona tymi zapowiedziami kupiłam od razu jak się pojawił bo wiązałam z tym ogromne nadzieje. Pudełko przyszło pogniecione... no nic wina kuriera. Ale prawdziwy horror dopiero był przede mną. Z ciekowości i natury poszukiwacza sprawdziłam skład... jak w więkoszści żeli i past wybielających podają stężenie tych wybielaczy, w whitetime nie znalazłam żadnej takiej informacji jedynie że jakiś karbamid. Nakładki są 3, i one są chyba najlepsze z całego tego produktu łatwo się nakładają i są przyjemne... Nałożyłam ostrożnie nie za dużo żelu i włożyłam nakładki do buzi. Pierwszy kontakt z zębami to było pienienie (jak przy wodzie utlenionej) potem poczułam lekkie szczypanie jakby w środku zęba - ale pomyslalam ze ok tak musi być. Ale z czasem ból stał się nie do zniesienia a zęby miałam wybielone tak że lalki nie maja takiego sztucznej bieli... musi byc cos nie tak ze składem. Po zakonczonej kuracji (az za szybkiej jak dla mnie) ból był nie do zniesienia przy każdym gorącym napoju a normalnie zęby odczuwałam jakby pulsowały. Przeczekałam dzień i udałam się do stomatologa. Powiedział, ze pierwszy raz slyszy o takim specyfiku, ale po wygladzie i zachowaniu zebow stwierdził ze musi byc to cholernie mocny specyfik i moje szkliwo nie dało rady. Dałam mu opakowanie, poczytał i stwierdził, ze nie ma ani jednej substancji odbudowywujacej szkliwo, ani zmniejszajacej nadwrazliwosc... popłakałam sie i myslalam o najgorszym smutas.gif stomatolog uspokoił mnie ze teraz bede musiała sie poddawac serii zabiegów na odbudowe szkliwa i tak od 3 dni chodze dzis byly kolejne fluoryzacje i pasty z wapniem mi wmasowywal w dziasla. Straszne. ODRADZAM KUPNA :( "

Gość gość
Polecam przeczytać te dwa artykuły o whitetime - bo może się okazać, że jest on bardzo niebezpieczny i łamie prawo. 1. natemat.pl/69995,uwazaj-na-domowe-wybielanie-zebow-idziemy-t ropem-preparatu-whitetime-piotra-kaszubskiego 2. zadbanyfacet.blogspot.com/2013/07/uwaga-na-whitetime.html

Gość gość
Uzywam whitetime i jestem bardzo zadowolona efekty w krotkim czasie i to co ludzie pisza ze komus za to placa i ze to tylko chwyt marketingowy to zwykle bzdury

Gość gość
Ten whitetime moze i jest skuteczny, ale napewno bardzo szkodlwiy, mnie zęby po nim bolały przez dwa dni i to po dwoch apilkacjach. Boje sie go nalozyć znowu na zęby

Gość gość
whitetime jest niebezpieczny dla zebow i koniec tematu! - macie linka ktory to potwierdza, rzetelne media naglosnily temat http://natemat.pl/69995,uwazaj-na-domowe-wybielanie-zebow-idziemy-tropem-preparatu-whitetime-piotra-kaszubskiego

Gość terika
ja wybielałam zęby lampą Byond był to szybki i na szczęście jednorazowy zabieg, bardzo komfortowy i bezbolesny, a wykonywałam go w centrum vita medica w Warszawie

Gość gość
A ja uzywam sody oczyszczonej z woda utleniona,efekty powalajace

Gość gość
sody??? to moze odrazu idz wyrwij wszystkie zeby i wstaw sztuczna szczene, zdzierasz szkliwo az do zebiny i za chwile bedziesz miała taka próchnice ze bedziesz załowac swojeje głupoty

Gość gość
Soda nie jest głupota,raczej twoja niewiedza o niej swiadczy o głupocie,oczywiscie ze soda z woda utleniona jest super sprawa

Gość gość
moja niewiedza?? a to dobre :) jestem asystentka stomatologiczna i moja wiedza jest ogromna i zapewniam Cie ze bedziesz bardzo załowała używania sody no ale za głupote sie płaci

Gość gość
Oczywiscie ze twoja niewiedza,wiem co pisze

Gość gość
30.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość I nie wazne przy czym pracujesz,bo najwazniejsza jest tylko wiedza której ty nie masz,albo masz swoja,jak kazdy z nas

Gość gość
asystentka ma racje człowieku, zetrzesz szkliwo i nic wiecej, taki biedny jestes ze nie mozesz po ludzku wybielic zębów tylko stosujesz domowe eksperymenty?? :O żenada

Gość gość
Tu nie chodzi o biede tylko o skutecznośc,to niech sobie asystentka sam wybiela jak potrafi,i d**y nie zawraca,to jest prawdziwa zenada

Gość gość
30.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Juz bardziej po ludzku nie mozna wybielic zebów jak soda i woda utleniona niestety

Gość gość
kazdy normalny człowiek wie ze soda wybieli na krótko i przy tym zniszczy szkliwo