Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona5647

Jaką książkę czytasz?

Polecane posty

Gość gość
A ja czytam "Tryb warunkowy"Hanny Cygler to jest 1czesc a sa 3....

Gość gość
A ja zatopiłam się teraz w książkach Jodi Picoult.

Gość gość
obecnie mam zaczete 3 ksiazki: szmaragdowa tablica bezsenni inferno czytam nalogowo a jak juz czytac nie moge - nie te oczy juz to slucham audiobookow :]

Gość gość
w ogole nie wyobrazam sobie zycia bez ksiazek ;] dla zainteresowanych w rmfie czytana jest powiesc kinga - doktor sen w odcinkach. niestety nie wiem czy calosc czy fragmenty.

Gość czytający   nałogowiec
a to ja myślałam że mam "nałóg" haha czytanie a tu widze są lepsi bo 3 książek naraz nieczytałam jeszcze na tydzień tak ale nie równocześnie hihi pozdrawiam czytelników !!!

Gość gość
Mało mi zostaje czasu na czytanie po wszystkich obowiązkach dnia. Na ogół udaje mi się poczytać pół godziny przed snem. Interesuje mnie historia i aktualnie czytam http://www.kumiko.pl/ksiegarnia/obled-acute44-czyli-jak-polacy-zrobili-prezent-stalinowi-wywolujac-powstanie-warszawsk-195041.html Dość kontrowersyjna ale ciekawa - polecam miłośniczkom i miłośnikom historii

Gość czytający     nałogowiec
witam po paru następnych przeczytanych pozycjach...jedle lepsze jedne słabsze ...czy Wy którzy dużo czytacie też macie często problem że to już czytałem/czytałam??? jak zmieniają okładki wydawnictwa to często ostatnio się na tym łapie...ale jak tyle się czyta...to nic dziwnego...staram się ostatnio tylko nowości i dziś kończe książkehihi Maciejka Natalii Rogińskiej z tych Łatwych lekkich i przyjemnych ...

Gość Czytający    nałogowiec
jakoś ostatnio tu cisza więc ja się dołącze żeby wątek "odświeżyć" ostatnio czytana pozycja stale trzymająca w napięciu to Nigdy nie wiadomo...historia jakich sporo ale fajna pozycja na wieczory listopadowe..autor Chevy Stevens> Teraz czytana to Manipulator ..Max Landorff .Pozdrawiam czytających

Gość gość
'Białą Boginię' Roberta Gravesa - szczerze i gorąco polecam, jedna z najważniejszych książek jakie czytałam w życiu.

Gość gość
Inferno Brown Dan

Saga kryminalna Camilla Lackberg. Obecnie jestem w trakcie czytania Syrenki. Według mnie wciągajaca.

Gość adelajda8
Ja właśnie czytam "Łzę" Lauren Kate. Za to lubię długie jesienno-zimowe wieczory, bo można usiąść ze świetną książką i zatopić się w innym świecie.

Gość Czytający   nałogowiec
Manipulator wciąga od początku czytania więc szczerze polecam !!! następna pozycja czytana to Świadek mój ulubiony gatunek...Skandynawskiego pisarza ...miłego czytania w listopadowe wieczory..!!

Gość gość
Uwielbiam literaturę skandynawską.

Gość czytelniczka Maria
Obecnie czytam "Kod da Vinci", bo już dawno widziałam film ale nie miałam okazji przeczytać ksiażki oraz "Co wiedzą zmarli" Laury Lippman. W sumie jest to 37 i 38 książka w tym roku :D Chciałam przeczytac 52, ale czasu brakowało, może w przyszłym roku sie uda.

Gość gość
Noce i dnie.

Gość gość
A ja "Uwięziona w Teheranie".

Gość gość
"Krąg Śmierci" Biedrzyckiego, na czytniku czeka "Gość z Polski" Malczewskiego i "Policja" Nesbo.

Gość Czytający     nałogowiec
Świadek przeczytany w pare dni nie jest w stanie czytelnik się oderwać jak napisane w recenzji ...Fabuła pędzi tak że nie sposób się zatrzymać wcześniej niż dopiero na samym końcu ,,,i ja to potwierdzam w 100% Sandynawski thriller autorzy Lars Kepler

Gość Tropka
Z polskich - marek edelmann zycie do koncz - wielki czlowiek to i wielka ksiazka, napisana bez patosu, szczerze, jak skonczylam to dlugo mi sie o niej jeszcze przypominalo i myslalo :) Ze smiesznych: catch 22, naked, high fidelity, dinner - to sa cztery najsmieszniejsze ktore czytalam w tym roku. Jest tez 3 czesc bridget jones :) ktora sobie zostawiam na swieta. Jestem nalogowym molem :) w tym roku przeczutalam 36 ksiazek i ciagle dorzucam do mojej listy - jakby chcialo sie przeczytac wszystko vo jest warte czytania to trzeba zyc 1000 lst i tylko czytac Ah no i alive munro - nowelki, to ta ktora w tym roku dostals nobla literatury - historie krotkie, przyjemne i bardzo wzruszajace, zwlaszcza odtatnie dwa tomy: Za duzo szczescia i Drogie zycie...

Gość gość
Polecam "Dlaczego nie poczekałaś?" autorstwa Wery Gorczyńskiej, bo na mnie zrobiła duże wrażenie i sądzę, że na zrobi na każdym, kto ma odrobinę wrażliwości.

Gość gość
Ja teraz czytam "zgoda na szczęście" tak dla relaksu

Gość gość

Gość gość

Gość gość
"Jeździec miedziany" P. Simons i "Księgę motyli" D. Około-Kułak.

Gość gość
Czytam "Córeczka" Alice Sebold

Gość Scrub nurse
"Joyland" S. Kinga