Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 tygodni do końca :)

Polecane posty

Gość gość

Hej kobitki, jak Wy znosicie ciąże? zostało 10 tygodni do końca i jak Wasze pociechy w brzuchu się mają? ja dziś byłam u lekarza i mój synuś waży 1530 g :)

Gość gość
Co nie ma tu żadnych oczekujących mam ? które odliczają już tygodnie do rozwiązania?

Gość gość
sa ja mam 7 tyg do konca a tak naprawde to krocej bo mam planowane cc czuje sie dobrze ,a ostatnio na badaniu mial 1800

Gość gość
hej mi zostało 12 tyg i tez juz odliczam do końca:) moj maluszek wazy 1300g:)

Gość gość
Mi zostało 8 tygodni ;) Córeczka w 30 tyg ważyła 1684g - kolejna wizyta w poniedziałek :)

Gość gość
skąd jesteście ? gdzie zamierzacie rodzic ?

Gość gość
ja mam temrin za 3 tyg. Boję się bardzo

Gość gość
Mnie wszyscy straszyli,że mam mały brzuch że może Jaś ( tak będzie się nazywał) jest za mały, wczoraj byłam u gina i powiedział,że na 30 tydzień waga 1530 jest wagą bardzo dobrą, nie za mały nie za duży jak to ujął :P zamierzam rodzić w Gdańsku w Szpitalu Wojewódzkim.

Gość gość
Chyba wszyscy się boją ;) Ja już nie potrafię się doczekać kiedy przytulę tą małą istotkę :)

Gość gość
Ja jeszcze nie dawno mówiłam, kurde jeszcze tak długo 30 tygodni, a tu nagle zostało 10 :)

Gość gość
ja tez nie wiem kiedy minęło te prawie 37 tyg. Naprawde nie wiem. dopiero co zaszłam w ciążę, a tu juz koniec prawie...jest mi coraz ciężej sie poruszac, najgorzej ze spaniem. Ale nie ma co narzekac bo przez pierwsze 6 miesięcy czułam sie fatalnie i nikomu tego nie życzę...czułam się jakbym 6 miesięcy dzien w dzien miała grype jelitową.

Gość gość
Ja na szczęście początki ciąży wspominam baaardzo dobrze, ani razu nie wymiotowałam, ani razu nie miałam zawrotów głowy nudności itp, żadnych humorków, żadnych zachcianek, jedynie to częste oddawanie moczu, teraz też czuje się dobrze, jak wspomniałam mam mały brzuch więc ciężaru takiego wielkiego jeszcze nie mam, pogoda póki co nam sprzyja bo nie ma aż takich upałów, nogi mi nie puchną, plecy nie bolą i mam nadzieje,że tak zostanie :)

Gość gość
To jest moja pierwsza ciąża i bardzo się cieszę, że już dobiega końca . Chociaż nie miałam żadnych mdłości ani innych dolegliwości poprostu ten stan mnie już męczy .

Gość gość
to ja - ta co jej zostały 3 tyg - od 7 t.c. mdłości ( az do 16 t.c. ) i tak smao wymioty, przeziebienia, opryszczkę miałam 8 razy. Teraz czuje sie o wiele lepiej ale i tak codziennie rano jeszcze wymiotuje, czasem mnie dopadaja lekkie mdłości. Brzuch mam dosyc duży. Przytyłam 12 kg, ale w sumie tlyko brzuch mi urósł, reszta ciałą taka sama...dziekco czasem sie tak wierci, że masakra hehe ale uderzy w pęcherz. Daleko chodzic nie moge bo boli mnie podbrzusze, albo ucisk jest na pęcherz itp ale i tak boje sie porodu i tego czy sobie z dzieckiem poradzę. ale mam nadzieje, że będzie ok

Gość gość
ja co zostalo 7 tyg do konca +to moje 2 dziecko ale prawda jest ze szybko to tak minelo a ile przytylyscie ? ja w 1 ciazy 20 kg teraz 13kg

Gość gość
zostały dwa miesiące a przytyłam już 13kg :) Rośnie tylko brzuszek reszta ciała bez zmian :) wchodzę w jeansy z przed ciąży .

Gość gość
mi zostaly dwa tygodnie czuje sie jak slonica , upały nie daja zyc.Boli mnie kregoslup, malutki kopie bolesnie. Zaczynam sie modlic, zeby mnie juz wzieło :)

Gość gość
to ja autorka tematu :) ja przytyłam od początku 7 kg, też wchodzę z jeansy z przed ciąży :)m

Gość gość
Ja mam 8 tyg. do konca :-) W 30 tyg. maly wazyl 1,5 kg a ja przytylam jak do tej pory 13kg. Ja na razie sie nie boje, nie mysle o porodzie bo mam na glowie przeprowadzke, ale za miesiac pewnie juz bede czula stresik.

Gość ziutaaa
ja mam do końca 11 tygodni. przytyłam ok 10 kg, poszło mi w d*pkę :). teraz od tygodnia w szpitalu na fenoterolu, zakaz ruchu, pewnie w ciągu tygodnia przybędzie mi ze 3 kg jak nic.

Gość gość
Ziutaa- a czemu jesteś w szpitalu jak można wiedzieć?