Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś dostałam pensje

Polecane posty

Gość gość

Większą niż normalnie bo jestem na l4 i premie i nagrody sie zajmowały :D jutro ide na mega zakupy, bynajmniej nie spożywcze i stracę w huj siana. A co :D

Gość gość
Bardzo dobrze, niech się gospodarka kręci.

Gość hi hi ha ha :D
yyyy ja mam to na co dzień nie od święta bidulko :D tak to jest jak bieda kase zobaczy hi hi aż na kafe się pochwaliła c i p s k o jedne :D :D

Gość gość
Taaa zesralas sie :D

Heh... Ja na wszystkie moje zachcianki i marzenia musiałem i nadal muszę zapracować... Od rodziców dostałem dach nad głową, wszystkie posiłki i ciepłe gacie plus pasy na tyłek od ojca kiedy coś przeskrobałem... Znam przynajmniej wartość moich fantazji:)

Gość gość
możesz kupić wszystko, ale nie klasę. to do tej pani na poziomie, która do innych odnosi się per c*psko i bidulko. żenada pani, żenada.

Gość gość
No ja pracuje ciezko, na poltora etatu od rana do wieczora w robocie, ale za to kasa niezla

Gość Bogacz ale ze słomą w butach
żałosnym wsiurem zawsze pozostanie :) to do tej osoby wyzywającej od biedaków i "c*psk". uważaj, buraku granatem od pługa oderwany, fortuna kołem się toczy :) 🖐️ Autorko, fajnie że będziesz miała podwójnie miły dzień - piątek weekendu początek i jeszcze zakupy ;)

Gość Pewnie, lepiej tematy o analu
:O to się gawiedzi podoba 🖐️

Gość gość
Nie, nie swieto ale jak ktoras napisala piatek weekemdu poczatek, jutro super impreza, po prostu mam dobry humor a wy zazdrosnice siedzcie w domu i gotujcoe obiad panu mezowi :D

Gość ja na brak kasy nie narzekam
Ale też lubię dostawać coś ekstra i zawsze mnie cieszą niespodzianki i prezenty :) Autorko ciesz się i leć na zakupy,a na wypowiedzi tych frustratek nie zwracaj uwagi. Widać w ich życiu źle się dzieje i można jedynie współczuć. Ja też dziś mam wyborny humor bo dziś wyjdę z pracy wcześniej-jeszcze tylko 4.5h a potem wsiadamy w auto i jedziemy nad morze. A pogoda... marzenie :) Ale jak ktoś miły i dobry to zawsze go coś dobrego spotka :)

Gość gość
To zazdroszcze morza, ja mam za daleko na spontaniczny wypad, ale za poltora tygodnia jedziemy do meza siostry za granice i do chrzesniakow, 3 lata sie ne widzielismy...

Gość gość
a nie lepiej odlozyc?a nie zaraz tracic.Tylko bieda tak robi,dostaniecos wrece i rozp.ier,doli od razu

Gość gość
Taka bieda chciałabys mieć takie oszczędności, nie oblewaj się bartoszcze. Potrzebuje kupić pare rzeczy więc ide i kupuje. A ty sobie odkładają jak masz z czego