Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellecd

jak namówić mame na usunięcie pieprzyków

Polecane posty

Gość ellecd

Chce usunąć tylko 7 pieprzyków ( a mam ich 100 ) .Są one obleśne i owłone ( serio ) a mama tylko gada , że jak zaczne je usuwać to skończy sie na operacji twarzy ( nie do pomyślenia. ) Dlatego błagam. One tak bardzo mi przeszkadzają mam je na rękach i na nodze... Jak ją na to namówić? Prosze pomóżcie! ( a tata mi mówi, że to psyhicznie chore... też tak uważacie? )

Gość Ciekawska098
Jeżeli te pieprzyki są "odstające" to jest 50% szans, że są rakotwórcze. Skontaktuj się z lekarzem, bo to niebezpieczne. Nie możesz się opalać ani nic... Powinnaś to usunąć.

Gość gość
moja koleżanka z głupoty dla lepszego samopoczucia wycieła pieprza pod pachą , obecnie jest u św.Piotra (trwało to 8m-cy ) :(

Gość DrGrzesiak
Ludzie kochani , badzcie swiadomi ze wszystkie narosla to formy nowotworowe, tylko nie ze wszystkich rozwija sie rak.Nalezy je usuwac chirurgicznie z marginesem zdrowej skory ok . 2 mm.Niektore z nich nalezy zbadac histopatologicznie. Na raka skory umiera wiele ludzi w mlodym wieku bo zamiast zapobiegac wierza, ze nie wolno tego ruszac. Pamietajcie,ze to nie uroda a zdrowie sie liczy. Jestem chirurgiem plastycznym i przez 20 lat rozne straszne choroby wykrywam u ludzi w trakcie zwyklego badania skory.Sprawdzajcie swoje cialo bo to jest wasz dom ,w ktorym mieszkacie i powinno obchodzic was najbardziej.www.drgrzesiak.pl

Gość szczera prawdaaaaa
do gość gdyby go wycięła wcześniej zanim się przekształcił w nowotwór złośliwy to by była wśród żywych Co za ciemnogród:O