Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tu ludzie fałszywie pocieszają prawiczków?

Polecane posty

Gość gość

Często piszą im, że mają jeszcze czas i szansę na atrakcyjną partnerkę, a nikt nie daje pragmatycznych rad, aby brali się za dziewczyny brzydkie i kobiety starsze, bo u takich by mieli większe szanse. To w sumie takie mydlenie oczu bez sensu.

Gość gość
A czemu Twoim zdaniem ktoś kto nie uprawiał seksu musi być od razu nieatrakcyjny? Są jeszcze kobiety, które są atrakcyjne tak samo jak oni i nie skreślają faceta tylko dlatego, że nie uprawiał on seksu.

Gość gość
Ale tu nie chodzi o atrakcyjność, tylko o naprowadzanie na słuszną ścieżkę. Jak taki prawiczek nie jest nie atrakcyjny, to znaczy to, że ma słabą osobowość po prostu. Nie ma natury samca alfa i dlatego te najbardziej atrakcyjne kobiety nie są mu przeznaczone. A tymczasem u młodych osób jest niedobór kobiet. U starszych jest nadmiar kobiet. Dlatego to w pełni uzasadnione.

Gość gość
A jakim prawem ty oceniasz takich ludzi ? Nieatrakcyjni sa bo niesmiali i nie uprawiali seksu ? Co za bzdury !!!!! Maja prawo wybrac sobie kogo chca i byc z kim chca a nie ty smiesz rzucac im aluzje w stylu zostaly ci juz tylko brzydkie czy stare to jest ta twoja alternatywa dobra rada !

Gość gość
Ale czemu niby młody zdrowy przystojny chłopak ma się brać za brzydką czy starą kobietę tylko dlatego, że seksu nie uprawiał? A co to z tego powodu jest jakiś gorszy? naznaczony?

Gość gość
Autorka to ma uprzedzenie do takich ludzi ! Wiem w czym tkwi problem jest coraz wiecej takich facetow a coraz mniej r****czy a kobiety wiadomo kogo chca dlatego tak lamentuja i wyzywaja tych niedoswiadczonych :D

Gość gość
Ale prawiczek 25+ z reguły nie jest przystojny. A powinien się brać za stare i brzydkie, bo to by przywróciło równowagę w przyrodzie... Tyle się mówi o tym, że wygląd się nie liczy, a takie nagabywanie zdaje się temu przeczyć.

Gość gość
atrakcyjny facet nie moze byc niesmialy, to sprzeczne z logiką. wiec takie opowiesci włóżcie między bajki.

Gość gość
Kolejna co uważa, że jak facet nie zamoczył to już ktoś gorszej kategorii.

Gość gość
O czym ty mowisz idiotko jaka rownowaga w przyrodzie ! ? Bo jak facet nie chce starych lub brzydkich kobiet to c**j ? Najlepiej jeszcze rzucac je tym prawiczkom co za bledne myslenie :) Ogarnij sie dziewczyno i na powietrze wyjdz bo promieniowanie komputerowe ci mozg odurzyło :P

Gość gość
Marna prowokacja brzydkich i starych kobiet by mieć dostęp do seksu! 0/10

Gość gość
Pewnie jakas brzydka baba prowokacje robi ! Nikt jej nie chce i wyzywa prawiczkow ! Kobiety mysla ze moga wszystko i nie poniosa konsekwencji swoich czynow a jeszcze sie zdziwia :D

Gość gość
26.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość atrakcyjny facet nie moze byc niesmialy, to sprzeczne z logiką. wiec takie opowiesci włóżcie między bajki. X Dlaczego?

Gość gość
autorowi chodzi o nieatrakcyjność także z powodu charakteru debile. co to jak przystojny ale pokroju losera (30lat i na koszt rodziców kupuje zdrapki) to ma być atrakcyjny partner dla jakiejkolwiek kobiety?:D a osoby niedoświadczone nawet w późniejszym wieku jak najbardziej mają szansę na stworzenie normalnego i satysfakcjonującego związku ale muszą nad podejściem pracować, nie mogą być zgorzkniali, przesiąknięci jadem do całego świata moim partnerem jest właśnie niedoświadczony facet, starszy o kilka lat ode mnie, normalny facet którego nie chcę zamienić na nikogo innego :) ale cieszę się bardzo że nie postanowił wziąć się za stare i brzydkie bo wtedy nie miałabym szans;)

Gość gość
Ale ja nie jestem kobietą, tylko sam jestem prawiczkiem, który właśnie z taką normalną, brzydką dziewczyną jest swatany przez rodziców. Mama mi cały czas mówi, że Ona przynajmniej zdradzać nie będzie i ugotować potrafi. poza tym trudno byłoby jej samej kogoś znaleść, więc trzeba wyjść z inicjatywą..

Gość gość
jedną osobą chcesz opisać miliony mężczyzn ? genialne jesteście looser to looser a nie wszyscy mężczyźni przed pierwszym razem!

Gość gość
Poza tym wydaje mi się, że patrzenie na wygląd jest niechrześcijańskie.

Gość gość
A Brad Pitt będąc jeszcze prawiczkiem miał też się wiązać z brzydulą czy jakąś starą babką? Nie każdy jest przystojny od urodzenia niektóry mężczyźni mają inaczej. Ja na ten przykład po 20 pozbyłem się problemów z cerą, zacząłem trenować itp. do tego czasu dziewczyny na mnie nie patrzyły za bardzo choć raz jedna ze mną chciała chodzić. Po 20 po pewnym czasie dziewczyny same zaczęły mnie zagadywać a nawet zapraszać na wyjście razem czy dawać numery.

Gość gość
"ale cieszę się bardzo że nie postanowił wziąć się za stare i brzydkie bo wtedy nie miałabym szansoczko.gif" A może postanowił i właśnie dzięki temu miałaś szansę...

Nie wiem skąd przekonanie, że stary prawiczek startuje do wielce atrakcyjnych dziewczyn. Podobnie jak rzekoma tolerancja starych i brzydkich kobiet, wobec naszych wad. My musielibyśmy celowac w kobiety zdeformowane i może wtedy mielibysmy szansę aczkolwiek dotykanie takiej i pokazywanie się z nią publicznie to większe cierpienie niż samotność

Gość gość
26.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość A Brad Pitt będąc jeszcze prawiczkiem miał też się wiązać z brzydulą czy jakąś starą babką? Nie każdy jest przystojny od urodzenia niektóry mężczyźni mają inaczej. Ja na ten przykład po 20 pozbyłem się problemów z cerą, zacząłem trenować itp. do tego czasu dziewczyny na mnie nie patrzyły za bardzo choć raz jedna ze mną chciała chodzić. Po 20 po pewnym czasie dziewczyny same zaczęły mnie zagadywać a nawet zapraszać na wyjście razem czy dawać numery. x Chodzi o prawików 25+ Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
dla mnie cały kłopot z prawiczkiem byłby taki, że po jakimś czasie zachciałoby mu się seksu z innymi kobietami. i nie mówcie, że nie. facet nie spędzi całego życia na bzykaniu tylko jednej kobiety. nie musi być r****czem, ale kilka partnerek będzie miał, no chociaż dwie, trzy. także dla mnie to słaby biznes, bo jestem coraz starsza i po co mam inwestować czas i uczucia plus naukę seksu w kogoś, kto za pół roku, czy rok oleje mnie dla innej.

Gość gość
Ja tylko podałam przykład Losera. Atrakcyjność to kwestia wielu czynników. Są kobiety dla których to wyłącznie kasa, wyłącznie wygląd, jednak większość patrzy bardziej ogólnie i chcą po prostu zwyczajnego faceta, z którym mają wspólne zainteresowania, cele itp a nie sfiksowanego na punkcie własnego prawictwa i chwiejnego jak nastolatka przy pierwszej miesiączce, czy też zgorzknialca myślącego wyłącznie o swoich kompleksach. "A może postanowił i właśnie dzięki temu miałaś szansę..." Mam nadzieję, że po tej złośliwości poczułeś się lepiej. Bo mojego humoru to nie zmienia ;)

Gość gość
aczkolwiek dotykanie takiej i pokazywanie się z nią publicznie to większe cierpienie niż samotność x facet z jajami umie się przełamać

"dla mnie cały kłopot z prawiczkiem byłby taki, że po jakimś czasie zachciałoby mu się seksu z innymi kobietami" x Coś w tym jest. Nawet nie chodzi o bycie r****czem, lecz o chęć odbicia sobie straconych lat. Ogólnie cięzko pozbyc się takich mysli. x "facet z jajami umie się przełamać" x Facet z jajami raczej nie musiałby się uciekać do randkowania z potworami x "no pewnie ale dalibyście spokoj z prawikami i wymyślili coś co jest choć troche ciekawe" x Są inne tematy zatem po co włazisz tutaj i jojczysz, jak baba?

Gość gość
Chodzi o prawików 25+ Czytaj ze zrozumieniem. xxx A co to jakaś magiczna liczba czy co? Czepiacie się prawiczków bo nikt was nie chce!

"A co to jakaś magiczna liczba czy co? " x Jak najbardziej. To wiek w którym mimowolnie ludzie robią pierwsze poważne podsumowanie swojego życia. W tym wieku powinno się juz wiedzieć czy podąza się prawidłową sciezką, bo czasu na większą korekte już bardzo mało

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem. Pisałem, że sam jestem facetem...

Gość gość
26.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość dla mnie cały kłopot z prawiczkiem byłby taki, że po jakimś czasie zachciałoby mu się seksu z innymi kobietami. i nie mówcie, że nie. facet nie spędzi całego życia na bzykaniu tylko jednej kobiety. nie musi być r****czem, ale kilka partnerek będzie miał, no chociaż dwie, trzy. także dla mnie to słaby biznes, bo jestem coraz starsza i po co mam inwestować czas i uczucia plus naukę seksu w kogoś, kto za pół roku, czy rok oleje mnie dla innej. xxxx Masz skrzywiony obraz rzeczywistości. Powinnaś udać się do lekarza. Mój ojciec jest ze swoją pierwszą i jedyną partnerką już ponad 35 lat i nigdy jej nie zdradził, zresztą to moja mama więc widzenie w każdym facecie zwierzęcia jest już albo dewiacją albo chorobą psychiczną.