Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najemsiebardzo

Za ile pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość najemsiebardzo
Tootsie, tez bylem studentem jak go kupowalem, ale nie musialem od mamy na niego brac :) Mozesz powiedziec synkowi, ze moze na magazyniera do mnie przyjsc ;)

Gość najemsiebardzo
KokoSzalen, widzisz kochana, niestety ludzie maja to do siebie, ze oceniaja wszystkich swoja miara.

Gość Tootsie
Najemsiebardzo , nie skorzystam z oferty dla syna :( ma już niestety prace na uczelni :(

Gość Tootsie
W Dubaju......

Gość najemsiebardzo
;)

Gość tourmaline
Jestes rok po studiach i zarabiasz 12 tysiecy? Jasssssssssssssne. Zaraz nam powiesz, ze jak wszyscy tutaj masz wlasna firme, mieszkanie, super samochod, a na wakacje jezdzisz trzy razy w roku. 💤

Gość KokoSzalen
Wiesz , że jest coś takiego jak studia zaoczne? Mój mąż właśnie kończy trzeci rok prawa, w wyobraź sobie, że pracuje w firmie od trzech lat. Tak samo mam dużo znajomych, którzy mają własne biznesy a są studentami. Troszkę więcej wyobraźni, a nie wszędzie podstępy węszycie.

Gość najemsiebardzo
Nie do konca... firme mam 4 lata bo zaczalem juz na studiach. Dlatego drugi stopien konczylem zaocznie, z rokiem przerwy pomiedzy, bo nie mialem czasu na p*****ly. No a mgr inz. wyglada lepiej jak sam inz. ;) Auto niestety mam stare warte teraz tyle co ten pierscionek. I znowu musze Cie zaskoczyc bo mieszkania tez nie mam bo dopiero na nie zbieramy. Jak bedzie mieszkanie to pomyslimy o aucie :) To sie tak wydaje ze 10000 to duzo. Moze duzo jak sie ma juz ulozone zycie, a gdy trzeba wylozyc ponad 200000zl zeby kupic mieszkanie do remontu to juz nie jest tak zabawnie.

Gość najemsiebardzo
KokoSzalen, rzadko spotyka sie kogos mowiacego tak do rzeczy jak Ty! Jestem pod szczerym wrazeniem!

Gość KokoSzalen
Właśnie przez to teraz przechodzimy, mieszkanie już wybrane , niestety nawet z zarobkami męża musimy dobrać mały kredyt, do tego remont mieszkania, urządzenie itd to się tak wydaje, ale te 10 000 na miesiąc to nie wiele jak na start dwojga ludzi , którzy nic nie mają ;)

Gość KokoSzalen
Dziękuję bardzo Najemsiębardzo :)

Gość najemsiebardzo
No z malym kredytem trzeba sie liczyc, ale lepiej wziac 20 000 czy nawet 40 000 na pare lat niz 200 000 na 30 lat. Jesli moge zapytac, jakie miasto?

Gość KokoSzalen
Kraków. Mamy w planie wziąć kredyt i go spłacić jak najszybciej. Wiadomo, że lepiej mieć już swoje mieszkanie, a potem spłacić jak najszybciej się da niż zbierać pół roku i mieszkać na wynajmie :)

Gość najemsiebardzo
Tak cos czulem ze Krakow :) Jednak ciagnie swoj do swego! My myslimy o Kozlowku bo mieszkania tam wychodza teraz chyba najtaniej. Huta do mnie nie przemawia a blizej centrum robi sie juz za drogo....

Gość KokoSzalen
Prokocim :)

Gość najemsiebardzo
Slicznie, poludnie Krakowa jest duzo ladniejsze niz polnoc. Zycze Wam wszystkiego dobrego!

Gość KokoSzalen
Dziękuję bardzo i Wam również życzę wszystkiego dobrego :)

Gość anonim723
nie ważne za ile, ważne żeby był odpowiedni. zajrzyj tutaj www.karmelo.pl napewno Ci sie przyda.