Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka zdradza swojego męża

Polecane posty

Gość gość

O tym , że zdradza męża dowiedziałam się dosyć dawno , myślałąm sobie takie jej gadanie , bo duuuużo mówi , aż do czasu kiedy poszłyśmy na imprezę a Ona umówiła się z JEDNYM ZE SWOICH ŁÓŻKOWYCH KOCHASI !!! kiedy mi opowiadała o nich to naliczyłam aż 5 ?!! Jestem w szoku , ponieważ ona jest 2 lata po ślubie ! Swojego pierwszego poznała pół roku przed ślubem... I spotyka się z nim do tej pory ... I jej mąż jest nieświadomy tego , że podaje rękę witając się z prawie każdym z nich , ponieważ chyba 3 z nich zna... Chodzi do hotelu z nimi , na imprezy , ale bez męża! Nigdy go nigdzie nie zabiera . Najlepsze jest to , że obrabia tyłek innym dziewczyną , które się źle prowadzą ... Szczerze to jej zachowanie podchodzi po zwykłe dziw***karstwo! Nawet mój chłoapk stwiedził , żebym się z nią tak często nie widywała . Najbardziej to mi szkoda jej męża , ponieważ to bardzo fajny chłopak. Źle się czuję z tym , że wiem o wszystkim

Gość monika-xyz225
pytasz co robic? wiesz 21 wiek duzo ludzi zdradza... jeszcze wiecej zacznie... pytanie czy Twoja kolezanka: 1 nie ma u boku meza poczucia wlasnej wartosci i szuka gdzie indziej 2 jest zwykla dziw.... i koles zle trafil 3 czy ma jakies zaburzenia emocjonalne...... czesto ktos zdradza przez brak samoakceptacji....

Gość monika-xyz225
jeszcze jedno... na jakim stopniu kolezenstwa jestescie?? czy to przyjaciolka ktora wierzy w Ciebie i dlatego Ci mowi czy zwykla znajoma?

Gość gość
raczej zwykła koleżanka , ale znamy się juz 7 lat . Nie widujemy się zbyt często , ale kiedy już się widzimy to opowiada mi o wszystkim ...

Gość gość
I najlepsze jest to , że ona mnie przekonuje , że mój chłopak też ma dziewczyny na boku ... I wcale nie jest taki święty jak ja myślę ...

Gość dorotsien,,,
i ty mozesz tak spokojnie na to patrzec?:o powiedz mu, wyslij jakiegos anonima, cokolwiek :o

Gość gość
Tylko jej nie znacie ... To strasznie mściwa osoba . Z jednej strony chciałabym żeby się dowiedział , no ale tylko ja o tym wiem , więc od razu będzie wiadomo kto mu powiedział

Gość monika-xyz225
jaka masz pewnosc ze ty tylko to wiesz?? skoro chodzi na imprezy z nimi to ktos moglby ja widziec?? jesli zal ci chlopaka otworz mu oczy

Gość gość
Najlepiej będzie jak ją nagram na tel jak będzie mi opowiadała pikantne szczegóły , inaczej może mi nie uwierzyć

Gość gość
mialam taka kolezanke.Klamstwo ma krotkie nogi.Jej partner ja pogonil,stracila wszystko.Teraz mieszka ze starszym od siebie o 25-30 lat zulem i nie kontaktuje normalnie,tj.zwariowala

Gość monika-xyz225
no np tak mozesz zrobic.. bo szkoda zeby chlopakowi tak zycie sie pier......

Gość gość
grzech zawsze rodzi przekleństwo i cierpienie zeby byc szczesliwym trzeba przestrzegac dekalog

Gość monika-xyz225
szczescie to pojecie wzgledne? skad mozesz wiedziec ze akurat jacys inni ludzie beda postrzegac szczescie tak samo jak ty?

Gość gość
monika-xyz nie wymadrzaj sie tak,tylko zejdz na ziemie.Filozofka sie znalazla ze wzglednymi pojeciami.

Gość monika-xyz225
nawet jeszcze nie zaczelam:) po prostu nie narzuca sie komus swojego punktu widzenia .... a co do txt grzech rodzi przeklenstwo to wlasnie dlatego ludzie wybaczaja, ucza sie pokory itp bo popelniaja bledy czy grzechy jak to nazywasz ... i w zaleznosci co dla kogo jest grzechem... i kto w co wierzy ... wiec co do rady "zejdz na ziemie" prosze najpierw samemu zastosowac sie do owych slow,....

Gość gość
sa ludzie i dziwki

Gość gość