Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy tematu

Zadbaną kobiętę można poznać po ?

Polecane posty

Gość ciekawy tematu

Zadbanych dłoniach i stopach

Gość gość
ladnych wlosach czystych paznokciach prostym obcasie tak zawsze mowila moja babcia:)

Gość gość
piętach i zębach

Gość gość
PO FAJNYM FACECIE U BOKU

Gość gość
po tym , że nie śmierdzi od niej potem !! Wczoraj miałam taki przypadek w pociągu , tak śmierdziało , że aż musiałam przedział zmienić , bo mnie mdliło :(

Gość ciekawy tematu
fakt zapomniałem o zębach wydaje mi się że jak kobieta ma zadbane stopy to jest bardzo elegancka czyli dba o higienę

Gość gość
zadbana kobieta ma swoje ładne paznokcie zadbane włosy, cerę , zęby i niebazarowe ciuchy i buty tylko z klasą

Gość gość
Przyszła do mnie do biura babka.Ubrana cudnie,włosy zadbane ułożone wszystko super ...ale kiedy się uśmiechnęła ...czar prysł... Może,że ja mam obsesję na pnk.zębów.Ale też nie znoszę jak babki te starsze mają wybielone na śnieg ( dla mnie to nienaturalne)...

Gość gość
a jeśli kobieta ma problemy z trądzikiem, tłustą cerą i włosami, jest bardzo blada i ogólnie wygląda na chorowitą, ale jest czysta, pachnąca i dobrze ubrana, to może zostać uznana za zadbaną ? :o

Gość gość
Ja nie wiem po czym można poznać zadbana kobietę bo przyszła do mnie super ubrana kobieta wymalowana wszystko było ok ale jak zdjęła i dała mi okulary do naprawy i Ja je zobaczyłam a tam kilo tłuszczu i tapety jak by ich nigdy nie myła myślałam że się porzygam

Gość gość
przecież nie opalona skór decyduje o tym , że kobieta jest zadbana. Jeśli masz problem z trądzikiem idź do dermatologa a włosy zawsze można związać , zmienić fryzure ... Najważniejsze być czystym schludnym i nie śmierdzieć POTEM

Gość ciekawy tematu
Właśnie ciężko to określić która tak naprawdę dba o siebie a która powierzchownie wygląda ok

Gość gość
GOŚCIU Z 10.40 Tylko nie wal kilo tapety by ten problem ukryć .Tak ,myślę,że jesteś zadbana.

Gość ciekawy tematu
Miałem taką dziewczynę która dbała bardzo o siebie ale charakter okropny dlatego nie jesteśmy razem