Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona___zalamana

Jak mam odbudowac zaufanie?

Polecane posty

Gość ona___zalamana

Witam, od jakiegoś tygodnia pisałam na czacie z innymi facetami...On całe dnie jest w pracy nie miałam z kim pogadać. Nie mogłam przestać pisać aż do dziś zrozumiałam że wszstko się wali w związku.Dał mi 3 szanse żebym nie pisała, czwartej nie chce mi dać :( On twierdzi że to także zdrada , ale myślą i gestem. Jesteśmy już 4 lata i zwiazek zaczął wpadać w rutynę, już nie miłość, tylko przywiazanie, dlatego szukałam czegoś nowego.Co mam zrobić żeby mi wybaczył? Już nie chce pisać z nikim. Proszę o jakieś poważne odpowiedzi.

Gość gość
po 4 latach i juz mialas 3 szanse???? To co by bylo za 15 lat? Wtedy bys dawala innym na prawo i lewo? Mialas 3 szanse i trzeba bylo je wykorzystac....

Gość ona___zalamana
wiem to bylo glupie. nie wiem co mna kierowalo.. chcialabym wszystko naprawic

Gość gość
I dalej piszesz z nieznajomymi. Odklej się od kompa, a najlepiej go wyrzuć. Jesteś uzależniona od sieci i wirtualnych kontaktów!!!

Gość gość
Trzeba bylo naprawic za 1 razem, ty tak naprawde faceta nie kochasz....

Gość ona___zalamana
nie pisze juz ... kocham go ale nie tak jak kiedyś kiedy byłam zakochana

Gość gość
jego zapytaj :)

Gość gość
Piszesz, ze to przyzwyczajenie - to daj facetowi spokoj, zeby mogl znalezc normalna dziewczyne. Po 4 latach rutyna i przyzwaczajenie, to co bedzie za 10. Facet absolutnie ci nie moze zaufac i ma do tego pelne prawo. Poprzednimi razy, napewno tez mu wmawialas, ze go kochasz, ze nie wiesz jak to sie stalo itp....

Gość gość
jak tak robisz i nie wyciągasz wniosków, to kiedyś i tak zdradzisz. Oszczędź mu tego i nie proś o kolejne wybaczenie.

Gość ona___zalamana
pytałam mowi ze nie wie czy mi wybaczyc chce odbudowac zaufanie

Gość gość
Tobie niestety nie można ufać, jak będziesz miała okazję wskoczysz jakiemuś na kolana. Daj mu spokój.

Gość ona___zalamana
nie wskocze ;( serce mnie boli wiem ze on cierpi chce zeby o tym zapomnial

Gość lkjghd
piszesz, że nie wskoczysz. Chyba same z sobą nie jesteś szczera. Twoje postępowanie wskazuje na coś zupełnie innego.

Gość gościówa1234
napisałaś: "Jesteśmy już 4 lata i zwiazek zaczął wpadać w rutynę, już nie miłość, tylko przywiazanie, dlatego szukałam czegoś nowego." A więc daj sobie spokój z tym związkiem bo wyraźnie czegoś Ci brakuje. Zastanów się nad jego sensem i nad tym czy sama na miejscu chłopaka dałabyś kolejną szansę i zaufała. to zrozumiałe, że Twoje zachowanie go bolało i nie zasługujesz na kolejną szansę skoro poprzednie sytuacje niczego Cię nie nauczyły,...

Gość ona___zalamana
Szukałam ale juz nie szukam , nie chce go stracić

Gość gościówa1234
to trochę za późno się obudziłaś...

Gość ona___zalamana
wiem bylam glupia:(( teraz zaluje bardzo tego

Gość gość
Piszę tutaj aby wam doradzić, kiedyś miałam taką sytuację że myślałam że facet mnie zdradza. Bardzo go kocham i nie chciałam aby jakaś pinda mi go zabrała. Koleżanka poleciła mi coś nowego. firmę która testuje związki. umówili się ze mną opisałam sytuację i za naprawde małe pieniądze udowodnlili że mój mężczyzna jest tylko mi wierny:) CIeszę się teraz z każdech chwili naszego wspólnego życia:) aaaaa nazywali się oni "testerzy związków Poznań" pewnie mają gdzieś jakąś stronę lub ogłoszenie na gummtree facebook / Testerzy-Związków-Poznań