Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieuczciwa fryzjerka

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj byłam u fryzjerki powiedziałam mej zeby obcieła mi koncuówki a ta up********a mi 10 cm !!!

Gość W pociagu do Ustki
wlosy nie zeby, odrosna... na przyszlosc precyzuj pojecie koncowki

Gość gość
trzeba było nie zapłacić

Gość gość
Końcówki podcina się głównie dlatego, ze się szybko niszczą. Może na takiej długości były zniszczone? A ponieważ ty nie powiedziałaś ile konkretnie to poszło. Podpowiem ci jak się robi: - Dzień dobry, byłam umówiona na X na podcięcie końcówek - BLA BLA BLA - Bardzo mam zniszczone włosy? Ile należałoby uciąć aby efekt był zadowalający? Ja bym wolała żeby nie było to więcej niż X cm. I TYLE. DIALOG, precyzowanie oczekiwań. Co ona proponuje, co ty chcesz i w tym wszystkim konsensus znaczy kompromis.

Gość gość
FRYZJERCE jak nie pokażesz na palcach ile ma ci opitolić a użyjesz jakiegoś abstrakcyjnego(dla niej ) pojęcia typu 2-3 cm to cie prawie na łyso obciacha. Niestety są to osoby bardzo głupie, po zawodówkach które mają problemy z prostymi komendami stąd wiele niezadowolonych klientek.

Gość gość
dlatego nie chodze do fryzjera :D obcina mnie mąż ;x mam długie włosy, falowane, więc jak na poczatku podcinał mi krzywo, to i tak nie było widać. Teraz juz jest lepiej, niestety ciecie calkiem na prosto. ale spoko uczymy sie jak zrobic cieniowanie bez wiedzy i bez sprzetu :D

Gość gość
Sama jesteś tępa. Twoja logika powala na kolana. Jak ktoś ma problem wg ciebie z tym ile to jest 2-3 cm to niby jak twoim zdaniem zapamięta to jak mu pokażesz na palcach ile? Sama popracuj nad własną logiką. Przychodzą laski, same nie wiedzą czego chcą zostawiają wolną rękę a potem pretensje. Przynoszą fotki aktorki a potem płacz bo przecież nie tak miało być. Tyle, ze jest tak jak na aktorce ale gwiazda nie grzeszy urodą jak Angelina Jolie i jest zgrzyt. Nie potrafią powiedzieć co i jak chcą i myślą że im ktoś w głowach siedzi a potem wszyscy dookoła winni - typowe baby.

Gość gość
trzeba pokazać na palcach ile konkretnie ma ściąć aby ta biedna tępa dzida wiedziała- fryzjerki są za głupie trzeba im cały czas pokazywać palcem gdzie skrócić, co mają zrobić wystarczy chwila nieuwagi a sknocą całą fryzurę :( Niestety nie są zbyt bystre

Gość gość
Chyba jak mówię żeby mi obcięła końcówki to nie mam na myśli 1/3 włosów ?

Gość gość
To trzeba było powiedzieć ile konkretnie chcesz, teraz też dałaś nam 3 zdania i tak naprawdę nic nie wiemy o sytuacji oprócz tego, że masz o 10 cm krótsze włosy. No to jak ty tak przekazujesz informacje to ja przepraszam bardzo z czym do ludzi? Jak mówisz 2-3 a masz mniej o 10 to nie płacisz i już!

Gość gość
bylam u jednej fryzjerki to wszystko ladnie pieknie gadala ladny salon ale okazalo sie ze zostalam okradziona i jeszcze wyzwana

Gość gość
Idę do banku mówię chcę lokatę. Lokata to lokata nie? A ze stracę bo wezmą mi wcisną coś z czego oni a nie ja będą mieć zysk... i do kogo pretensje że lepiej opłacona lokata nie jest dla mnie? Powiedzą ci lokata to lokata nie?

Gość gość
ja chodze do jednej od kilku lat - na szczescie wytresowałam ją i wie jak ma mnie ściąć aby było dobrze

Gość gość
Widzę, że ktoś tu chce się dowartościować kosztem innych. A niejedna pewnie mądrzejsza od pani plującej i wyzywającej.

Gość gość
mnie też kiedyś fryzjerka okradła :( straszne z nich złodziejki

Gość gość
Moja koleżanka też była w takim jednym salonie i nie sprecyzowała ile chce skrócić i wróciła do domu z płaczem. Mówisz ze nie chcesz z długości skracać i już. Fryzjerzy zawsze chcą ciąć musisz powiedzieć zdecydowane NIE!

Gość gość
mnie kiedys fryzjerka zaraziła syfilisem :(

Gość gość
A do d**y z tym wszystkim. Idę się napić...

Gość gość
podpal jej salon moze wreszcie te glupie k***y naucza sie jak scinak wlosny ludziom , albo ogol jej glowe w ciemnej ulicy niech k***a wie za co

Gość gość
wiesz ja kiedyś miałam kolezankę która miała włosy do pasa ale tak poniszczone że szok i ona wogóle tego nie widziała. Przed studniówką namówiłyśmy ją z koleżankami na fryzjera, poszła i babka jej to siano ucięła a ta miała pretensje że tak dużo. A ona tam miała włosy rozdwojone na długości 10-15 cm i to wyglądało strasznie.

Gość gość
Ktoś napisał o jakimś przynoszeniu zdjęć przecież nie mówiłam jej że chcę wygladać jak Angelina tylko żeby mi obcięła te j****e końcówki nie cielą jak jej się podoba..

Gość gość
Ja mam włosy długie ,i kazda fryzjerka chce ciac je na krótko nie spotkałam fryzjerki normalnej tak jak nauczycielki same wariatki

Gość gość
to trzeba jej było k..a powiedzieć 3 cm czy tam ile chciałaś. Nie potrafisz przekazywać informacji to naucz się, najwyższa pora.