Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaHa30l

Kiedy mężatka kocha innego......

Polecane posty

Gość gość
ale do zdrady fizycznej nie doszlo dobrze ze kobieta sie ocknela na czas

Gość gość
Sam fakt, że kobiecie takie pierdoły po głowie chodziły świadczy o bardzo dziecinnym pojmowaniu związku. Dla niej nowe doznania i ble, ble, ble, jakiegoś lowelasa dały jej zastrzyk adrenaliny. Facet zarwałby laskę, przeleciał i odstawił do śmietnika. Baba "musi" się zaraz zakochać. Dla mnie to takie śmieszne. Prawie jak w Harlekinie. Ona potrzebuje uczucia, miłości, miłych słów i uwodzenia. A co taka kobieta robi ze swoim związkiem ? Rozwala go w pył. Nie pomyśli nad konsekwencjami. Ona ma chcicę. Parcie na błyskotkę. x W większości przypadków ten nowy model okazuje się fiutem do kwadratu. Mąż zaczyna być tym prawdziwym i jedynym. Tylko w większości historii furtka zostaje zamknięta na własne życzenie tej biednej kobiety. Spragnionej "wrażeń". Bo uczucia to w tych wrażeniach nie ma. No może adrenalina. Więc krótko i na temat. BZDURA AUTORKO. Fakt że "musisz się odkocha i zabić tę miłość" świadczy że nic nie zrozumiałaś z tego co ci napisano. W dalszym ciągu tkwi w tobie chęć posiadania nowej zabawki.

Gość gość
Kajanie się zdrajzyni. "gdybym wiedziała co jest,gdyby wcześniej mi powiedział...ech faceci dlaczego zamiast rozmawiać ze swoimi żonami blokujecie się i kaplica..." v v A dlaczego wcześniej nie wpadłaś na genialny pomysł szczerej rozmowy z mężem ? Potrzebny był kubeł pomyj na twoją głowę ? Więc nie pisz tu jak ty mądra jesteś i kochająca. W dalszym ciągu uważam cię za głupią siksę.

Gość ajarosneirosne
gość Kajanie się zdrajzyni. "gdybym wiedziała co jest,gdyby wcześniej mi powiedział...ech faceci dlaczego zamiast rozmawiać ze swoimi żonami blokujecie się i kaplica..." v v A dlaczego wcześniej nie wpadłaś na genialny pomysł szczerej rozmowy z mężem ? Potrzebny był kubeł pomyj na twoją głowę ? Więc nie pisz tu jak ty mądra jesteś i kochająca. W dalszym ciągu uważam cię za głupią siksę. ****************** Gość Ty ślepy ciulu,pisała wyżej,że próbowała rozmawiać z mężem ale ją odrzucał,ile mogła się prosić o jego zainteresowanie??? Ja juz dawno bym go kopnęła w d***,samce to beznadziejny gatunek.......... bez odbioru

Gość gość
do ajarosneirosne ""Gość Ty ślepy ciulu,"" Ty ślepa rozp********a c*po.A jak wyglądała jej rozmowa ? To było jedno zdanie. Znajdę sobie kochanka. Głupia krowa popatrz na wszystko a nie czytaj tylko tego co chcesz przeczytać Rozmowa to odbyła się po kubłach pomyj. P**********a suko z burdelu tirówek.

Gość gość
do gościa wyżej...widać żeś tępy samiec...

Gość gość
temat ostry x ale x cieszy mnie że zdrada jest w naszym kraju rzeczą społecznie potępianą i piętnowaną x Dobrze ze autorka zmadrzala lepiej pozna niz za poźno Wieć cieszmy sie z nią że wszytsko poszło dobrze

Gość gość
moim zdaniem zbyt ostre te komenty powyżej autorka przecież zrewidowała swoje postępowanie x x A wypowiedzi Babcki Klozetowej napawają mnie optymizmem ciesze się że jest szcześliwa ze swoim mężem

Gość gość
Ale autorka ostatecznie podołała zadaniu i bardzo mądrze postapiła ale jak czytam te posty to najwiecej wnosi babcia klozetowa medal

Gość gość
Brawo !!! przynajmniej 1 porzadna

Gość gość
dobre rady daja dziewczyny tam powyzej fajnie ze sa kobiety dbajace o rodzine

Gość gość
kobiety dbajace o rodzine facet juz nie musi ??

Gość gość
musi ale czasem 1no ma slaszy okres i 2gie musi je wspierac a nie suzkac wrazen u romantykow

Gość gość
prawda

Gość gość
ta facet juz nie musi :) my faceci jestesmy od zarabiania kasy, placenia alimentow i tyle tak jestesmy w obecnych czasach traktowani

Gość gość
bez dialogu w małżeństwie wszystko powoli umiera, przyjaźń, uczucie przywiązania, miłość, ot co!

Gość gość
gość ta facet juz nie musi usmiech.gif my faceci jestesmy od zarabiania kasy, placenia alimentow i tyle tak jestesmy w obecnych czasach traktowani ............ nie, jesteście dla nas ważni i nie traktujemy was jak skarbonke, jeśli przydarzają się wam takie kobiety.... coż sami je wybieracie

Gość gość
Kobiety w obecnych czasach przestały być tym co nazywa się kobietą. To zimne, kalkulujące z wyrachowaniem istoty. Pod sloganem dumy, czy honoru uciekają od odpowiedzialności za dane słowo. Jedyne uczucie to co najwyżej do dziecka, ale to też w fałszywie pojmowanym uczuciu macierzyństwa. Więcej w tym egoistycznego traktowania dziecka jak własności niż owocu miłości małżeńskiej. Facet dla kobiety jest jak kiecka w sklepie. Chcę, biorę, albo wieszam w szafie. MOJE. Tak traktuje się facetów. Pieprzą głupoty o feminizmie, o równouprawnieniu, ale od facetów wymagają nie wiadomo czego. Brak konsekwencji w ich postępowaniu. Nie potrafią myśleć logicznie. Przekręcają wymowę tego co usłyszą od faceta. Inaczej. Słyszą to co chcą usłyszeć. Powiesz biały jak śnieg. A ona zaraz krzyczy że ją na mróz wyrzucasz. Tępe i głupie. Nawet nie potrafią rodziny utrzymać w garści. Potrafią tylko robić w domu piekło. Głupie baby. Bździągwy i pustaki. Wredne kawały mięcha.

Gość gość
Brak konsekwencji w ich postępowaniu. Nie potrafią myśleć logicznie. Przekręcają wymowę tego co usłyszą od faceta. Inaczej. Słyszą to co chcą usłyszeć. Powiesz biały jak śnieg. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,, I to niestety prawda, smuta..........

Gość gość
autorka wykazała się przynajmniej rozsadkiem

Gość gość
kaHa i jak co z teog wyszło daj znać czy wybiłaś sobie tamtego z glowy?

Gość gość
Była sobie kobieta zamężna... zdradzala swojego meża na prawo i lewo i na wszelkie możliwe sposoby ... pewnego dnia pojawil sie jej aniol i powiedzial ze zostanie za to surowo ukarana ... przestraszyla sie i przestala zdradzac męza ale przez rok nic sie nie stala chociaz czekala na wyrok doszla wiec do wniosku ze to bylo tylko przewidzenie i zaczela zdradzac meża od nowa ... w 5 lat od objawienia aniola postaniwila ze poplynie w rejs ... gdy wyplyneli na morze znowu pojawil sie aniol i mowi : doigralas sie teraz odbierzesz swoja kare statek zostanie zatopiony... wtedy zaczela modlic sie do Boga ... Boze drogi ja wiem bylam zla kobieta ale tutaj plynie tysiace kobiet czy pozwolisz im zginac... na co Bog jej odpwiedzial : 5 calych lat was k***y zbieralem !!

Gość gość
Kowalska zabawia się z kochankiem, nagle wpada jej mąż. Kowalska patrzy to na męża, to na kochanka (oba rosłe chłopy), w końcu mówi: - Poznajcie się. To jest mój mąż Franek, a to jest pan Robert, wy tu sobie porozmawiajcie, a ja dzwonię po karetkę.

Gość gość
Gość dowiedział się, że żona go zdradza. Wpada wcześniej niż zwykle do domu, wbiega do sypialni, patrzy: a tu żona leży naga na łóżku, a na niej znajduje się wielki, umięśniony murzyn. Facet widzi że w walce na pięści nie ma szans, wiec biegnie do kuchni i bierze patelnię Wpada do sypialni i z całej siły wali nią murzyna w nerki. Murzyn się, uśmiecha szeroko i mówi: - Dzięki stary, już wszedł!

Gość gość
Kiedy kobieta przeżywa szokujący sex? - Kiedy zamiast orgazmu przychodzi mąż.

Gość gość
Mąż zastaje żonę w łóżku z obcym mężczyzną. - Co on robi w naszym łóżku?! - pyta zdenerwowany. - Cuda... cudeńka...

Gość gość
ale to nie temat do zartow...

Gość gość
hmm moj eks maz popijal, olewal wszystko i wszystkich. poznalam innego, zakochalam sie, rozwiodlam i od 8 lat jestem szczesliwa. a byly- coz, dalej jest pijaczyna

Gość gość
dobrze zrobilas z pijaczka ciezko wykrzesa cos porzadnego

Gość gość
Ale tu autorka nie ma męża pijaka. Ma porządnego i przyzwoitego faceta. Dlaczego głupie baby zawsze wszystko czytają na odwrót. ? Chodzi o zdradę, a nie o męża pijaka. PUSTAKI.