Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby ziom

Grube laski, dlaczego?

Polecane posty

Gość gruby ziom

Dlaczego grubsze laski nie chcą grubszych kolesi, a rozglądają się tylko za wysportowanymi i wysokimi przystojniakami?

Gość gość
nie widziałam jeszcze , zeby gruba laska miała przystojnego modela.🖐️ Chyba ze przeciętnego , byle jakiego polaczka który na nią poleciał z jakiś powodów. ogólnie to faceci bardziej wybrzydzaja i szukaja modelki, mimo ze wygladaja jak kupa gówna :D

a kto powiedział że nie chcą? jak lubią siebie grubą to i faceta grubego polubią. ale ja np. będąc teraz na diecie jak osiągnę swój cel to czemu miałabym być z grubym kolesiem który wiadomo że nie jest wysportowany i zdrowy? po sobie wiem ze gruby człowiek nie jest zdrowy, a jeśli ja mogę chudnąć to facet też. choć szczerze i tak wolę grubaska (umiarkowanego, nie otyłego) od chuderlaka. Zresztą większośc kobiet nawet jeśli świadomie jeszcze nie szukają męża i ojca swoich dzieci, to podświadomie owszem, a otyłość sprzyja bezpłodności więc biologicznie jest uwarunkowane że gruby facet jest nieatrakcyjny.

Gość gość
Tak ? A Tomek Cammel ?

Gość gruby ziom
Chyba na odwrót, to baby wybrzydzaj, nawet te największe pasztety, ale w takiej sytuacji jak przystojniak do niej zagada bo z braku laku nie ma co posunąć, to taka zaraz mu się rozkłada.

Myślę, że to działa w dwie strony ;) Każdy chce zdobyć jak najbardziej atrakcyjnego partnera. To, że sam nie jest atrakcyjny to nie oznacza, że ma zaburzone poczucie piękna i estetyki. :P

Gość gość
tak tak panowie,oczywiscie, ale kobiety nie robia takich cyrków jak wy. brzydszej moze jest przykro ale nie odstawia lamentu do swiata, bo ona MUSI miec pieknego, gdyz to zgodne z natura! nie wyzywa faceta od roznych gdy ten jej nie chce(mowa o pieknych). a wy myslicie ze za brzydki ryj dostaniecie super laskę bo tak chcecie. hola hola, to nie koncert zyczen.Szukajcie na takim samym poziomie, ladnej nigdy brzydki nie bedzie pociagal i odwrotnie.Myslicie ze to dziala tylko w jedna strone ? (oczywiscie na wasza korzysc) ? nie ma tak dobrze :D

Gość gość
A co żeś myślał? Teraz nie te czasy, że panna się cieszy z byle jakiego adoratora.