Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klaudiaaa28

niekt贸rzy faceci to palanty ofochane! zamiast pokazac klase to zachowuj膮 sie jak

Polecane posty

Go艣膰 klaudiaaa28

rozsta艂am si臋 z facetem ,to by艂o ostatnie spotkanie, taka formalnosc.Mysla艂am ze podamy sobie reke,podziekujemy nawzajem i przeprosimy bo wkoncu 3 lata bylismy razem a ten palant mi m贸wi ze on sie rozstaje bo nic nie czu艂 te 3 lata i tak naprawde mu nie zaleza艂o.Co za palant!ja zacze艂am rozmowe, m贸wie mu ze podje艂am decyzje zeby sie rozstac bo ostatnie miesiace by艂y ciezkie itp (by艂am w ciazy i przez niego straci艂am dziecko) nie chcia艂am mu m贸wic ze odchodze bo mu tego wybaczyc nie umiem itp. Mysla艂am ze rozejdziemy sie kazde w swoja strone,ze powiemy sobie czesc na ulicy,ze na swieta wyslemy sobie eske z zyczeniami itp a ten palant mi m贸wi ze on nie chce ze mna miec juz nigdy nic wsp贸lnego i ze nic nie czu艂 i ostatnio to tak sie stara艂 i walczy艂 o mnie bo mu na dziecku zaleza艂o!!! on sie zachowa艂 jak to bym ja go sklrzywdzi艂a... jestem w szoku,spotkaliscie sie z czyms takim? poprostu focha strzeli艂,uzna艂 ze zero kontakt贸w itp. moze jemu tak 艂atwiej miec poczucie ze on zerwa艂 i on mnie zostawi艂? o co tu chodzi?zero klasy,szacunku,przepraszam ,dziekuje...jak jakis burak rozumiecie to?to jakas taktyka jest

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jeden zajac jeden wol
co to znaczy ze przez niego stracilas dziecko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaaa28
gdy by艂am juz w cia偶y to odwali艂 mi numer i przez stres,depresje i nerwy dziecko nie rozwija艂o sie prawid艂owo i za malutkie by艂o.miesiac mia艂am wyjety z zyciorysu,potem pozwoli艂am mu sie mn膮 znowu zaopiekowac ale dziecko nie umia艂o juz nadrobic tej straty wagi i by艂o za ma艂e.Gdy poroni艂am to postanowi艂am ze nie warto dalej tego ciagnac...a ten palant zla艂 mnie tak na odejscie jakbym to ja jego skrzywdzi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to rzeczyscie
to byly zmarnowane 3 lata, na szczescie uratowana reszta towjego zycia.co by bylo jakbyscie byli malzenstwem z dzieckiem?co za scierwo z niego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeden zajac jeden wol
nie mozesz jednoznacznie powiedziec ze dziecko nie rozwijalo sie bo ci odwalil numer...mozesz tylko PRZYPUSZCZAC chlopak raz pokazal na co go stac, wiec nie rozumiem dlaczego cie dziwi ze pokazal po raz kolejny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaaa28
dziecko rozwija艂o sie normalni,przez miesi膮c sta艂 w miejscu i nie rozwija艂 sie wcale...schud艂am 5 kilo.Wiem jakie skutki by艂y mojego stresu.Po odwalonym numerze,po misiacu jego latania pozwoli艂am mu sie zblizyc,uspokoi艂am sytuacje ze wzgledu na dziecko.Wiedzia艂am ze na slub sie nie zdecyduje,mieszkalismy osobno i tak mia艂o zostac dopuki mu znowu nie zaufam.Trzy lata by艂y fajne,ja by艂am szczesliwa i zakochana,on tez bardzo a po pijaku odwali艂 numer i koniec bajki by艂o.Mnie wkurzy艂 na odejsciu bo zero poczucia skromnosci,skruuchy,gestu jakiegos na poziomie.Uzna艂 ze nic nie czu艂 i tak teraz m贸wi znajomym tez ze sie rozstalismy bo on mnie nigdy nie kocha艂.Wierzcie mi,mysla艂am ze bede cierpiec po rozstaniu z nim bo to w koncu 3 lata a ja taka wkurzona jestem na jego buractwo ze brak s艂贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a po co tobie kontakt z takim kretynem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕eby pokaza膰 klas臋 to trzeba j膮 mie膰. Udawa膰 intelyg臋ta mo偶na d艂ugo, ale kiedy艣 to wychodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po prostu wybra艂a艣 takiego debila, wy lubicie takich bo by艂 taki mi臋ski, taki chamski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W ko艅cu jaka艣 zdrowa na umy艣le kobieta u偶ywa s艂owa "niekt贸rzy"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zasluzylas na godne pozegnanie,takie ludzkie bez z艂osci masz racje.Widac ze nie zalezy ci na jakies przyjazni z nim tylko normalnym zachowaniu podczas przypadkowego spotkania.Niestety,niektorzy to palanty i latwiej im chyba wmowic sobie ze nic nie czuli niz przyznac ze cos skopali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie facet zostawi艂 po dw贸ch latach,banalnie....tzn :nie odpisa艂 na smsa,gdy zadzwoni艂am nie odebra艂 tel jak to powiadaj膮: cz艂owieka poznaje sie nie po tym jak zaczyna tylko jak ko艅czy a tak w og贸le to nawet nie wiem dlaczego zerwa艂.....no ale my kobiety mamy te swoj膮 intuicje i pewnie jak膮艣 d*peczke wyrwa艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a Tobie autorko wsp贸艂czuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro palant z niego po co wiec zalezalo ci na kontaktach z nim. Cos krecisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to po co, a po co jest kolega kobiecie potrzebny. Do r****nia raczej nie.:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja to nie pojmuje w jakim celu jest zadawanie sie z bylymi. Jednorazowy numer, czy jako pomoc w czyms ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ludzie jej nie chodzi o jakies kontakty!tylko o rozstanie na poziomie!tak by na ulicy mozna by艂o bez skrepowania czesc powiedziec i co u ciebie slychac. Czy ona pisze ze chcia艂a z nim spotkan,bzykania i wyjsc do kina?chcia艂a tylko rozstania na poziomie po 3 latach bycia razem i to tyle. To chyba nie jest za duzo? czemu wszedzie szukacie podstepu?jak sie dwoje ludzi rozstaje to musi byc z艂osc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale palant beznadziejny

Udost臋pnij ten post