Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiak22

Bala mnie sutki

Polecane posty

hej mam problem od rana bola mnie sutki okres dopiero mam za kilka dni . Chce uprawiac seks z chłopakiem powinnam ?

Gość gość
A co ma jedno do drugiego?

No to że jak meni dotykał wczoraj to już meni tak od wieczora bolały :( . I sie boje ze moge zajsc w ciaze jak pójde z nim do łózka ?

Gość gość
lepiej wroc do ksiazek i bajek potem bierz sie za seks. A tak na powaznie to twoje pytanie jest bardzo glupie. Zanim bedziesz uprawiac seks radze skonsultowac sie z lekarzem lub ginekologiem i porozmawiac o tych sprawach, bo za 2 miesiace bedziesz pisac ze zaszlas w ciaze i ze ciebie zostawil.

Gość gość
Nie wazne kiedy kochasz sie ze swoim partnerem, to jak nie chcesz dzieci ZAWSZE MASZ SIE ZABEZPIECZAC !

Gość gość
od bolących sutków nie zachodzi się w ciążę. Zabiezpieczajcie się to i ciąży nie będzie.

Gość lilianna co nie miała koguta
tak tak wszystkie małolaty wątpią, a potem płacz... zabezpieczaj sie dziewczyno, bez gumek nie kochaj sie i koniec...

Gość gość
no takiej głupoty to jeszcze nie słyszałam ,siedzisz na kafe ,to wez sobie lepiej poczytaj o poczęciu i antykoncepcji,bo głupia jestes ze az głowa boli!!!!

Gość szczera do bolu suczki
Hehehe - nie rozsmieszaj mnie dziewczyno- nie zostawi?? to skad te obawy zajscia w ciaze? ... po za tym jezeli nie chcesz zajsc w iaze to czy ciebie sutki bola czy nie to powinnas sie zabezpieczac ...