Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jOLKA9294

Obawy przed ciążą.! HELp!

Polecane posty

Gość jOLKA9294

Witam. Wczoraj doszło do stosunku pomiędzy mną a moim chłopakiem, trwał on góra 2 min, był on przerwany, ale niestety bez zabezpieczenia, jest duże prawdopodobieństwo, że mam dni płodne ponieważ dziś mierzyłam temperatrure ciała i wynosiła on 37oC. Czy jest duże prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Błagam o pomoc

Gość jOLKA9294
proszę o pomoc

Gość gość
Teraz za późno na pomoc , trzeba było myśleć przed. No i co z tego,że stosunek trwał 2min? Nauczcie się swojego ciała , poczytajcie o cyklu miesięcznym, obserwujcie się i wtedy będziecie wiedziały czy maci dni płodne czy nie. Jednorazowe zmierzenie temperatury nie jest wyznacznikiem dni płodnych. Jeżeli do wytrysku nie doszło w pochwie małe jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, aczkolwiek istnieje coś takiego jak peejakulat, który zawiera plemniki zdolne do zapłodnienia.STOSUNEK PRZERYWANY TO NIE METODA ANTYKONCEPCJI. Apeluję do wszystkich kobiet nauczcie się swoich ciał, poznajcie je , obserwujcie, a będziecie wiedziały jakie macie dni. Tematów "czy mogę być w ciąży" jest w pip , czy wy naprawdę bierzecie się za seks nic nie wiedząc o sobie , o swojej płodności?