Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak schudnąć z nóg szybko?

Polecane posty

Gość gość

wiem ze to trudne no ale ja ogolnie jestem szczupla ale te nogi to masakra , w udzie mam 54 cm a w lydce 36 wrrrr....ja dużo nie jem tylko nie uprawiam zadnego sportu ani nic no moze prucz seksu ; ) ale to sie chyba nie zalicza nie? nie wiem co robić nawet glodowki nic nie dawały pomocy, stosuje nawet kremy wyszczuplajace, jem tabletki przeczyszczajace i NIC - POMOCY!! jestem zdesperowana, moze jedynym wyjsciem jest wyciecie sobie tego tluszczu chirurgicznie ?????????

Gość gość
Mówisz o łydkach czy o udach? Bo z łydkami to już gorzej

Gość gość
bardziej zalezy mi na udach

Gość gość
No to proponowałabym jakiś sport - dokladnie nie wiem bo nigdy nie mialam z tym problemu, ale w końcu zrzucisz :) Poszukaj moze jakiś ćwiczeń do wykonywania w domu albo zacznij biegać, pływać

Gość gość
z tym ze ja nie mam kondycji do biegania poza tym mam astme i chyba bym sie udusila :

Gość gość
a ja mam problem z lydkami az ryczeć mi sie chce, taki upał a ja nei mogę założyć spódnicy, sukienki czy szortów... nie mówiąc o bikini i w ogóle o wakacjach na plaży

Gość gość
a jaki masz obwod tych łydek????

Gość gość
chyba ze 40 cm jak nie więcej... takie 2 kloce, takie wały bez kształtu od góry do dołu

Gość gość
jestem juz po 30. i każde wakacje spędzam ukrywajac się w domu... żal mi straconych lat, nie wybawiłam się, nie wyszalałam, bo zawsze miałam kompleks nóg

Gość gość
oj kurcze to rzeczywiscie kiepsko, ale na youtubie maja takie fajne lekkie cwiczenia na nogi .... musisz cos poszukac to zaledwie 20 minut dziennie i mozesz to robic nawet w domu najlepiej przed spaniem , kiedys tak robilam i bylo lepiej no ale przestalam i teraz ciezko mi sie znowu przelamac ale chyba nie bede miala innego wyjscie cóż

Gość gość
No to pływaj albo ćwicz w domu :) Ja też mam problem z łydkami, nie pamietam kiedy wyszlam z domu w czyms innym niz ciemnych dlugich spodniach, nawet w upał

Gość gość
już robiłam ćwiczenia, stepper, biegi, bolesne masaże, kremy, body wrapping i nic

Gość gość
kiedyś schudłam 25 kg i kazda kosć na plecach odstawała, łopatki, obojczyki, żebra, a nogi jak były grube tak były

Gość gość
chciałabym pływać, bo wiem,ze to moze wysmuklić - jak byłam w uk to się nie wstydziłam i chodziłam na basen i było ciut lepiej, ale tutaj nigdy w życiu nie pójdę na basen, nie włoze kostiumu.. no chyba, ze kupię sobie dom z basenem

Gość milion cwiczen
jest na youtube

Gość gość
a ja powiem tak. Sama mam lekko masywniejsze nogi od reszty ciała i nawet jak schudnę, to zawsze będą trochę masywniejsze niż reszta. Nie da się zmienić figury. Też mam grubsze łydki, ćwiczyłam wielokrotnie i nic, tego się już nie da zmienić. Walka z wiatrakami.