Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie ogarnac temat

Jak moze zareagowac chlopak, ktory nie mial nigdy dziewczyny a ja chcialabym sie

Polecane posty

z nim kochac. Znamy sie z pracy, bardzo mi sie podoba, ale nie znamy sie za dobrze, on jest troche niesmialy do kobiet, ktore nie zna i z reguly ma spokojna osobowosc, lecz pociaga mnie jako mezczyzna. Gdybym mu zaproponowala seks jak moglby zareagowac i co (przede wszystkim) moglby sobie pomyslec o mnie i o takiej bezposrednosci ? Nie chce wchodzic z powazne zwiazki na dzien dzisiejszy, brakuje mi tylko mezczyzny, przelotnej znajomosci cos w tym stylu - bez zobowiazan, wymagan i oczekiwan. Wiem, ze nie mial on nigdy dziewczyny na powaznie, a ma prawie 30 lat, wiec czeka na milosc, na kogos wyjatkowego, chce sie zakochac czy ma straszne wymagania, a moze wszystko sie ze soba laczy, bo do najbrzydszych nie nalezy ani do najglupszych ?

Gość gość;)
stupor, nie trzymanie zwieraczy ,panika ,nie koniecznie w tej kolejności .

mozesz rozwinac temat ?

Gość a ty autorko mlodsza od
niego, czy starsza jestes?

mlodsza kilka lat

Gość a moze on ma kompleksy?
i zanizona samoocene?

wydaje mi sie, ze kompleksy to ma kazdy, lecz do zagubionych w swiecie nie nalezy, jest inteligentna i rozgarnieta osoba, lecz do kobiet zbytnio sam pierwszy nie startuje. nie znam jego mysli, uczuc, bo wylewny nie jest, wiec nie wiem czy taka propozycja nie przekreslilaby mnie w jego oczach.

Gość a moze ma malo wazne
stanowisko? ty jestes bardzo doswiadczona?

on nie wie jakie mam i czy w ogole mam jakies doswiadczenie

Gość czasem po zachowaniu to
ale moze ma kompleksy z powody braku dobrej pracy

Gość gość
Seks zaraz widze ze ci zależy na nim i jest coś w twoich oczach wart.. Poderwij go ale nie na seks to głupota . zostan z nim to wlasnie ten twój przyszły życiowy partner. Nie krzywdz ..bedzie cierpiał jest za stary na 1 duży zawód miłosny...

w zasadzie to ta praca (tak mi sie wydaje) daje mu wiekszej pewnosci siebie, bo kiedys jej tyle nie mial, praca nie jest jego kompleksem, stanowiskiem sie moze tylko pochwalic i studiami, tylko do kobiet nie jest otwarty(?), nie wiem, moze bardziej smialy?

ja nie chce go krzywdzic, chce bez zobowiazan, na to poptrzebuje wiecej czasu, chcialabym sie do niego zblizyc ale jest duzy dystans miedzy nami. wczesniej myslalam, ze tez mu sie podobam, a teraz sama juz nie wiem czy nie chce czy moze ma watpliwosci. Sugerujesz, ze propozycja seksu przekresli mnie jako normalna kobiete w jego oczach, wyjde na tania idiotke ?

Gość najprawdopodobniej ucieknie z
płaczem :classic_cool:

czy wypowie sie ktos madrze na zadany temat dla lepszego zrozumienia was mezczyzn?

Gość gość
to musi byc gej!!!!!!!! sprawdzjego kakaowe oczko bo pewnie ma feryxus a to jest niebezpieczne

Gość gość
Muszisz to dobrze rozegrac bo moze pomyslec ze sobie zartujesz. Najlepiej powiedz mu ze jest seksowny i atrakcyjny.zaproponuj kiedys jakies sporkanie i wtedy juz pociagnij temat( stroj, alkohol na rozluznienie, muzyka i sie do niego dobierz. Jak mu hamulce puszcza to moze sie okazac niezlym kochankiem

zabawne, jestescie tacy zbulwersowani jak sie was nie rozumie, a nie potraficie napisac co myslicie i co wam lezy na sercu, sami chyba nie wiecie czego chcecie

Gość a jak on mniej wiecej wyglada?
?

Jak to zrobisz taktownie i z wyczuciem to powinien być zaszczycony .

jak wyglada? raczej okreslialbym, ze przecietnie. ma jakies 170 wzrostu, brunet, budowa ciala normalna/szczupla