Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miranda27

związek z socjopatą??

Polecane posty

Gość miranda27

yła któraś z was w związku z kimś takim? http://pl.wikipedia.org/wiki/Socjopatia Nie wiem, co mam o tym myśleć. Od zawsze przyciągałam dziwnych mężczyzn, ale mój ostatni związek przebił moje dotychczasowe doświadczenia. Trafiłam na socjopatę (sam tak siebie nazywał). Jego chorobę zdiagnozowano w szpitalu, w którym był leczony. Ponoć, bo potem wycofał się z tego. Na początku starał się, przyjeżdżał z różami, widywaliśmy się co dwa dni. Już po miesiącu zaczęło się psuć. Zaczął mnie poniżać przy swoich znajomych, a potem udawał, że "przecież tylko żartował", zamykał się w sobie na kilka dni, tygodni...Czułam się winna, że to ja robię coś nie tak. Nie wiem, co mam zrobić, żeby odciąć się od niego. Chyba zakochałam się, ale to jest zupełnie nieracjonalne. Chciałabym odciąć się od tej toksycznej relacji, ale nie umiem. Trwa to już rok. Miała któraś taką relację?

Gość gość
ile on ma lat,czym sie zajmuje?

Gość Pudlo wiagry Sp. z o.o.
mozesz sie zwiazac z kim chcesz co nie zmienia faktu ze ma cie traktowac tak jak TY sobie tego zyczysz a nie jak ON sobie tego zyczy

Gość gość
ja miałam, po ms zaczely byc problemy, wpadal w szal, byl chorobliwie zazdrosny, wmawial mi zdrady, codziennie przynosil kwiaty, przy ludziach zachowywal sie jak debil, demonstracyjknie, sztucznie, no masakra jakas

Gość miranda27
28 lat, nigdy wcześniej nie był w związku, zawodu nie podam

Gość miranda27
u mnie podobnie, też był chorobliwie zazdrosny, kazał mi zmienić nr tel, bo za dużo facetów wydzwania. przy ludziach zmienia twarz. rzuciłaś go? jak to przyjął?

Gość gość
ale pracuje?

Gość miranda27
tak, pracuje, aż za dużo, jest pracoholikiem

Gość gość
Moze ma zespol ottella??????