Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy jedliście ostatnio w mc lub kfc?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja chyba z 2 lata temu, jakos nie odczuwam takiej potrzeby :D

Gość ktoś z forum
5 lat temu. Od kiedy zaczeło do mnie docierać jaka szkodliwa żywność jest w Mc Donald's przestałam być klientką tej restauracji

Gość gość
hmm nie pamiętam lubię to ścierwo, ale unikam dość skutecznie chyba w sierpniu ostatni raz

Gość gość
ja też lubię ale potrafię się opanować wiele razy przechodzę obok kfc, czuję ten zapach, widzę tłumy ludzi wpychających to ścierwo w siebie i mam ochote też wejść i 'zaszaleć' zwykle jednak tego nie robię, bo myślę, ze jak mam zapłacić ponad dyche za jakas mini kanapke cole i frytki to wole sobie zrobic w domu np. tortille i najeść sie do syta

Gość ktoś z forum
kiedyś napotkałam w necie na artykuł w którym było napisane że w ww resta. jada klasa średnia. Biedy nie stać na nie więc jadają w barach mlecznych, Elita jada w restauracjach włoskich, orientalnych, ....... Klasa średnia jada natomiast w ww restauracjach. Było tam też napisane w jakim celu te restauracje powstały. W celu : w.................nia klasy średniej.

Gość ktoś z forum
W celu : w.................nia klasy średniej. Klas średnia ma się wy...............ć pozostac ma tylko bieda i elita na w Europie i Ameryce

Gość MieczysławQQQQ
Z wiadra syfu nie jem.

Gość sowa w nocy
ja jadlam tydzien temu wrapa w macu. da sie zjesc, ale ilekroc jestem w tego typu przybytkach, to przypominam sobie jakie to jedzenie jest niesatysfakcjonujace i w gruncie rzeczy to wyrzucanie pieniedzy w bloto. nie chodze tam celowo, tylko czasem awaryjnie, przejazdem, jak nic mormalnego nie ma w poblizu. nie wiem jak ludzie moga miec tak spaczone smaki, ze tego typu jedzenie traktuja jak jakis rarytas i chodza tam celowo jak na wielkie wyjscie :o