Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z goraca

przez te upaly chyba stane sie alkoholiczka

Polecane posty

Gość umieram z goraca

nic mis ei pic nie chce tylko zimne piwo, zimny prysznic, a potem zimne piwo z butelki:) I tak dzien w dzien, o 14 jedno, teraz drugie, wieczorem pewnie trzecie:O wczoraj wypilam 4 przedwczoraj 3, w srode natomiast 5:O I nie dlatego ze musze tylko akurat piwo tylko tak mnie potrafi orzezwic. ma ktoras podobnie?

Gość ja tak mam od
tygodnia;p hehe

Gość umieram z goraca
to dobrze, ze nie jestem sama:D nawet maz powiedzial dzisiaj ze pije sporo i jak mi sie to miesci:D

Gość gość
A ja nie mogę piwa bo jestem w ciąży:(:( buuuuuu zostaje mi tylko siedzenie w wannie z chłodną wodą i żarcie lodów wodnych.

Gość umieram z goraca
ja tez w takie upaly bylam w ciazy wiec rozumiem i wspolczuje:D Niestety piwka nie wolno bylo wiec pilam hektolitrami pepsi i cole:D

Gość gość
Ja litrami pije cudowny napoj zwany panache. U mnie na termometrze jest w tej chwili 35.1 stopni. Roztapiam sie.

Gość gość
To ja od ciąży-u mnie nie jest taki upał 30 tylko:P mieszkam na wschodzie :P W mieszkaniu mam 24,5 stopnia- nie nagrzało się jeszcze. Mam nadzieje w nocy wychłodzić :P

Gość gość
To ja od panache ;) wczoraj u nas w sypialni o godz. 21 bylo 28 stopni!!! Qrwa to sie przeciez nie da zyc!

Gość umieram z goraca
u mnie 36 stopni masakra:O I jutro tez ma tak byc, nie wiem jak to przezyje, zapije sie chyba na smierc:D

Gość umieram z goraca
trzeba zainwestowac w klimatyzacje:P My z mezem juz postanowilismy, ze to ostatnie takie lato, jak sie uda to moze w sierpniu jeszcze zakupimy, a najgorsze ze ja od tego goraca puchne jak balon:O Dzis obroczki nie moglam zdjac z palca.

Gość gość
Boze co za jeczyd**y...ja cala koncowke ciaze przebiegalam w lipcu i sierpniu i nie wiem skad te wasze wrecz' agonalne' odczucia

Gość gość
przez moment zastanawiałam się co to jest obroczka, ale już wiem :P