Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....Bez odwagi......

tak bardzo już bym chciał zdechnac pozbyć się tego zjebanego życia

Polecane posty

Ile jeszcze będę dychał?

Gość gość
powiedz co takiego z*****ego jest w Twoim zyciu? nie masz odwagi popelnic samobójstwa?

A ty byś miał odwagę się zabić

Gość gość
idź do psychologa, porozmawiaj z kimś. czemu nie chcesz żyć?

Bo takie mam życie, nie fajne

Gość gość
mi też wiele rzeczy się nie udaje, też mam teraz bardzo zły okres. czasem myślę że wszystko nie ma sensu, że bez sensu jest w ogóle wstać z łóżka, po co robić cokolwiek skoro i tak kiedyś umrzemy. nie poddawaj się. masz znajomych? rodzinę? na pewno jest ktoś komu na Tobie zależy!!!

Gość gość
O kurfa , ja codziennie o tym myślę , mam nadzieję ,źe przed 40-stką się wyrobię... To nie jest niestety żart:-(( Jak nie ma wyjścia z sytuacji , a gdzie człowiek się nie ruszy tam ściana! Nikomu nie zależy, ludzie mają w******e na innych! Jest mega znieczulica! Nie żyję od wczoraj , więc doświadczenie mam takie , a nie inne...

Gość gość
a czym się zajmujesz? jak wyglądają twoje dni? jest coś co chciałbyś robić?

Gość za mało czasu upłynęło od osta
O kurfa , ja codziennie o tym myślę , mam nadzieję ,źe przed 40-stką się wyrobię... To nie jest niestety żart:-(( Jak nie ma wyjścia z sytuacji , a gdzie człowiek się nie ruszy tam ściana! Nikomu nie zależy, ludzie mają w******e na innych! Jest mega znieczulica! Nie żyję od wczoraj , więc doświadczenie mam takie , a nie inne...

Gość girly thing
Ja mam tak samo. Gdybym miała odwagę to już by mnie dawno nie było...

Gość gość
po burzy zawsze zaświeci słonce...

ja to w ogóle nie uznaje samobójstwa za wyjście, bo jak można wybierać coś niepewnego od pewnego bólu czy cierpienia, którego stopień znasz, w którym jesteś w stanie brnąć, który jesteś w stanie polepszyć, albo samo sie polepszy (nie wiesz czy tak się nie stanie). to jest chyba troszkę inna sytuacja niż skazanie się na coś, co jest osnute tajemnicą, tak naprawdę przecież o wiele większą niż Twoje życie, o wiele wiele wiele większą, a przedtem jeszcze musisz przejść śmierć:D nie przyjdzie pani z kosą i nie utuli Cię do snu. więc gdyby naszły mnie takie myśli, a nikogo by przy mnie nie było poszukałabym jakiejkolwiek fachowej pomocy, jest możliwości w c**j i to bezpłatnyh, są ludzie, którzy znają się lepiej na życiu niż Ty czy ja, więc dlaczego nie spróbować? takie moje zdanie, choć nie wypieram się, że ja czasami też marzę o śmierci, ale samobój mi jeszcze nie przyszedł do głowy. i teraz możecie p*******ć, że pewnie tak pisze to mam lepiej, ż emam się nie porównywać, bo coś. bo pewnie tak napiszecie, prawda?

Gość gość
nom, dokładnie, ale ty broken zawsze byłaś głupia

Gość gość
Ja sie boje śmierci ... Wyobraz sobie ze idziesz do czarnej dziury, do nicości. ... A jeśli PO nic nie ma ??

Gość gość
Jeżeli po nic nie ma to pięknie :)

Gość gość
Mnie tez jest bardzo ciężko, i na chwilę obecną nie potrafię nikomu pomóc. Mimo dobrej woli. A Ty weź się w garść i zawalcz o siebie, na pewno w twoim zyciu jest jeszcze wiele do uratowania, a nawet do zyskania, tylko Ty pewnie masz depreche i nie widzisz tych możliwości.