Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackTea44

prezent dla faceta

Polecane posty

Gość blackTea44

za tydzien mój facet ma urodziny (26) i zastanawiam sie nad prezentem, są dwie opcje: 1. Zrobię kolacje przy świecach, jego ulubione dania, kupię mu ulubiony, dość drogi alkohol, zjemy, napijemy sie, potem kaze mu pojsc do lazienki zeby wzial prysznic, a ja tymczasem rozbiore sie, owinę w taką czerwoną wstążkę i bede czekac na łóżku zeby mnie odpakowal i powiem ze jest dzis moim panem i spełnie kazde jego zyczenie ;D, czy... 2. karnet na kurs jazdy samochodem wycigowym, rajdowym

Gość gość
Karnet na kurs jazdy samochodem wyścigowym, rajdowym. Ciebie i tak przeleci za darmo a tak to będzie miał jedno i drugie.

Gość miły pan
karnet i lody ....

Gość znawcaStolica
Jak się schleje, to zaśnie, a nie będzie Cię r****ł. Więc lepszy już ten karnet. A sobie, jak będziesz miała urodziny, zafunduj słownik poprawnej polszczyzny, i ucz się ogarniać "ę". Po postach w necie widać, że to ciężka sprawa, ale może dasz radę?

Gość gość
oj czepiasz się tego "ę". Na wsi się tak mówi "sie" i "bede"

Gość ZłaKobieta
Karnet. Taki prezent - owinięcie się czerwoną wstążką - jest dobre jako prezent niespodzianka, bez okazji ;)

Gość Magnum1278
A może to i to? ;) Przecież możesz dać mu i karnet i miły wieczór. Nie musisz wybierać. Zrób kolację, daj mu siebie i wcześniej w prezencie mu daj http://motoprezent.pl/produkt-24-motoprezent_open.html - nie ograniczaj go datą, ani samochodem, niech sam sobie wybierze co chce i kiedy chce. Myślę, że taka podwójna niespodzianka go ucieszy. :)