Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka3334

ciaza czy znow zapalenie

Polecane posty

Jestem kilka dni po owulacji i okolo 10 dni przed nastepna miesiaczka,oboje z partnerem od 3 miesiecy staramy sie o dziecko i kochamy sie mniej wiecej co 2 dni oprocz okresu.Kiedys bardzo czesto lapalam zapalenia jajnikow i infekcje np drozdzaki a nawet raz zapalenie przydatkow.W tej chwili od jakis 3 dni bola mnie jajniki,piersi,mam podwyzszona temp i napady goraca ogolnie zle sie czuje i obawiam sie ze to chyba jakies zapalenie albo w najlepszym wypadku ciaza ..test zrobie dopiero w sierpniu kiedy ojresu nie bedzie bo jak przyjdzie to tylko wydawanie pieniedzy ..co o tym myslicie?

Gość gość
Typowe objawy fazy lutealnej.

Gość gość
nie odpisujcie jej! ona jest jakaś chora! ma 20lat i stara się o dziecko bo myśli że już dorosła i odpowiedzialna. wymyśla sobie objawy ciąży, których tak naprawdę nie ma przed terminem okresu. p******a jakaś idiotka! za naukę albo pracę się weź a nie rozmnażanie!

Gość gość
skąd możesz wiedzieć kiedy masz płodne, jak sprawdzać swój cykl? jak ty nawet nie wiesz co to faza lutealna! weź się za naukę a potem za r****nie. nie mieszkasz z facetem a bierzesz się za dzieci!?! jaka przyszłość mu zapewnisz? bidowanie i żebranie?

Gość autorka to idiotka
''test zrobie dopiero w sierpniu kiedy ojresu nie bedzie bo jak przyjdzie to tylko wydawanie pieniedzy '' xxx przepraszam bardzo-test kosztuje 10zl a dla ciebie to wydawani pieniedzy.a ty wiesz chociaz ile kosztuje sloiczek jedzenia dla dziecka i ile jest ich potrzebnych na dzien? ile pampersow sie zuzywa i jaki to koszt? a ty tu o marnych 10zl mowisz ze ci szkoda! a poza tym widac jaka masz PODSTAWOWA WIEDZE z zakresu planowania dziecka jak nawet nie wiesz co to 'faza lutealna' BRAWO! i skoncz juz zakladac co raz nowy to temat czy moze jestes juz w tej ciazy

Hahaha widze ze sa tu same baby co żądzą sie jak by to forum należalo tylko do nich :-D :-D a po co dawac zarobic aptekom jak okres przyjdzie hyy az taka glupia nie jestem co innego jak to bedzie plamienie ale jak okres to nie widze potrzrby kupowania testow:-D mam mala siostrzyczke i widze ile to wszystko kosztuje ale mam mezczyzne ktory nas utrzyma i nie bede biedowac z dzieciakiem o to sie martwic nie musisz :-D

Gość pojeeebana jestes
haha "(...) ale mam mezczyzne ktory nas utrzyma i nie bede biedowac z dzieciakiem (...)" widac dziewczynko malo zycie znasz. ciekawe jakby facet cie kopnal w d*pe co bys gadala. wez najpierw robote znajdz zebys mogla pojsc na platny macierzynski a potem mysl o dziecku. bo myslisz ze za 1500zl wyzyjecie przez miesiac. tak, zyjac na garnuszku rodzicow. proponuje najpierw skonczyc nauke, potem dojrzec, zaplanowac slub i na koniec dziecko. bo dziecko to nie jest zabawka a odpowiedzialnosc ogromna. a zachowujesz sie jak rozwydrzony bachor-chce dziecko i juz-nie bede czekac kolejny miesiac-ma byc i tyle!! czytasz choc troche to co piszesz? kobiety staraja sie latami o dziecko, wiekszosc pracuje by zapewnic prawdziwy dom dla nich a ty masz kaprys i robisz dziecko bo ono fajne i rozowiutkie. prosze cie zastanow sie nad soba

Gość marmolandzia
wiekszosc kobiet ma amicje. zadna z nich nie chce byc utrzymywana przez faceta. baby chca byc niezalezne i miec swoje fundusze. autorka chce byc wygodna i zeby to facet ja utrzymywal. widac niedojrzala do bycia matka-nic tylko wspolczuc......

Gość marmolandzia
sorry, zjadlo mi literke. mialo byc ambicje