Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facecie, który ma skuter zamiast samochodu?

Polecane posty

Gość gość
Współczuję fanom 2 kółek, którzy musza gdzieś pojechać takim pojazdem w deszczu lub śniegu. A co z z pasażerem i bagażami?

Gość gość
Są sakwy i stroje deszcz przy motorze to żaden problem, tam są opony szerokie i markowe. W tych chińskich wynalazkach to fakt niebezpieczne.

Gość gość
Ja akurat mam podgrzewane manetki i siedzenie.

Gość gość
Owszem, ale przyznasz, zę to penego rodzaju masochizm. A co jeśli pod koła wleci Ci np. pies? Najczęściej kaplica dla kierowcy i pasażera :-(

Gość gość
jak ktoś lubi skutery czy motory itd to o czym właściwie gadać? niech sobie ma taki pojazd i tyle:P osoba która założyła taki temat musi mieć jakiś kompleks na tle braku samochodu:o

Gość gość
eks twojej siostruni

Gość gość
Ominę przeszkodę lepiej niż ty samochodem.

Gość gość
A jak będzie ślisko i wpadniesz poślizg to wyglebusz ty i twój pasażer, a i klamoty z sakwy się wysypia. Ja przygrzmocę w psa, maska i chłodnica będzie tylko do remontu. W środku wszyscy zdrowi.

Gość gość
Jestem doświadczonym motocyklistą, fakt zdarza się przeważnie ci co na ścigaczach jeżdżą i nie mają dużego doświadczenia, sam upadek jak ma się strój ochronny nie jest taki straszny, chyba że uderzy w coś.

Gość gość
Jako kobieta wole wygodna jazde samochodem albo autobusem (tak autobusem) a nie skuterem. W zime toz to sama przyjemnosc i jeszcze nerwy czy nie bedzie wypadku. Samochodem mozna tez przewiesc duzo rzeczy, pojechac na wakacje. Taki facet ma oczywiscie prawo robic co chce, ale by mnie tym nie ujal.

Gość gość
Jak jeżdzimy w grupie to zawsze pilotuje, znaki ręką muszą mieć wszyscy opanowane, i szybkość dostosowana do najsłabszej maszyny, i doświadczenia.

Gość gość
Kobiety jeżdżą też :)

Gość gość
To jakiś rajd, droga zablokowana, nawierzchnia nie taka dziurawa :) ja też się kładę na bok.

Gość gość
Tylko że skuter trochę nie przystosowany do tego opony do takiej jazdy i mam zdarte taki klin na oponie po bokach daje rade i się trzyma.

Gość gość
Kobiety lubią powiedzenie, że jak nie potrafisz mnie znieść jak jestem najgorsza, to nie zasługujesz na mnie gdy jestem najlepsza. Parafrazując, można napisać "nie potrafisz znieść, że mam skuter, nie zasługujesz na mnie gdy będę miał mercedesa".

Gość gość
@ gość dziś To jakiś rajd, droga zablokowana, nawierzchnia nie taka dziurawa usmiech.gif ja też się kładę na bok. X To słynny wyścig TT na wyspie Man. Kierowcy jeżdżą po zamkniętych na ten czas drogach publicznych dookoła wyspy. Z tym, że tam wypadek to przeważnie kaplica. Maja goście jaja nie ma co.

Gość gość
skuter ma nieudacznik lub małolat. Porządny gość wozi się np. bmw lub audi.Dla zdrowia rower też może być.

Gość gość
Bmw jest dla wieśniaków, kiedyś był Volkswagen, i ceny używanych BMW nie są takie drogie, chyba że te nowe.

Gość gość
Facet bez auta to debil. I Tu nie chodzi o drogi pojazd. Jak taki debil przyjedzie w przypadku awarii mojego auta, wypadku czy porodu.