Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinamajers

prezent na 50 urodziny mamy

Polecane posty

Zbliżają się 50 urodziny mojej mamy. Nie mam pomysłu na prezent. Myślałam nad jakimiś dekoracjami do mieszkania albo dobrym winem, bo je uwielbia. Kwiaty wydają mi się nietrafionym pomysłem, bo szybko zwiędną. Mama nie lubi biżuterii, kosmetyków używa sporadycznie. Co najlepiej sprawdzi się jako prezent? Co kupujecie swoim mamom? Czy ewentualne wino potraktować jako dodatek do prezentu czy jako osobny prezent?

Gość gość
moja mama uwielbia prezenty ręcznie robione, więc jeśli twoja też to jak masz smykałkę do tego to np kup biały zestaw do herbaty i go pomaluj specjalnymi farbami lub zrób album ze zdjęciami lub jeśli Twoja mama ma jakieś hobby typu artystyczne to kup jej voucher na odpowiedni kurs albo wykup jej jakieś zabiegi w spa, może masaż

Gość darujsobie...
żenująca reklama strony z winami..

Gość gość
To ma być coś dla niej a nie dla mieszkania ...Chyba ma jakieś ulubione perfumy ? Ja na 40 dostałam Lady Million paco rabanne -z cudowną kartką --Wyglądasz jak milion dolarów ...Fajne to było ...

Gość Magda30***
A ja poszukałam zdjęcie mamy sprzed wielu lat, na którym jestem też ja, jako 5 latka i malutki brat. Mam przytula nas oboje. Dałam do powiększenia, na zdjęciu kazałam napisać "Kochanej mamie, Magda i Tomek", wstawiłam w piękną dużą ramkę do zdjęć. Mama się popłakała i do dziś dziękuje nam za to zdjęcie. Dostała je na swoje 55 urodziny.

Gość gość
otruj star***e,może odziedziczysz pare groszy i stara torebke

Gość gość
Ja kupiłam swojej córce na zakończenie studiów, posty, ale piękny złoty pierścionek i powiem, że też bym taki chciała dostać (cena ok. 500 zł). Albo moje ulubione perfumy (za 2 stówy).

Gość Monique8887
twoja córka sie kurwiła,a ty jej prezenty robisz buhahahahaha

Gość Agggggggggg
Ja kupilam swojej mamie na 50-te urodziny nowy super rower ktory kosztował 1 000zł....pamietaj ze wino moze byc dodatkiem do prezentu tak jak kwiaty, bo nie zapomninaj ze to 50-te urodziny!

Gość gość
'Monique8887 twoja córka sie k**wiła,a ty jej prezenty robisz buhahahahaha' Biedna dziewczynko rocznik 87 - złościsz się, że tobie mama nic nie kupiła, bo niestety jak się k... sz to tak jest. Oceniasz ludzi po sobie, to widać.

Gość gość
Wykup mamie wczasy w spa..rewelacja..chcialabym zeby ktos zrobil mi taki prezecik :D

Gość anonim723
prezent dla mamy idealnie znajdziesz tutaj www.karmelo.pl pozdrawiam!

Gość Lena Wojko
A może jakiś zabieg kosmetyczny, masaż etc. Jaki budżet przewidujesz? W większości salonów można kupić karty podarunkowe o różnych nominałach. Sama dostałam taki prezent od syna i bardzo byłam zadowolna. Jeżeli jesteś z Łodzi polecam Centrum Medyczne Przy Teatrze i zabiegi np medycyny est u dr Rajkowskiej.

Gość gość
ja z rodzenstwem po prostu wybrawilismy mamie 50. nieczego sie nie spodziewala i byla w szoku, bardzo sie ucieszyla

Gość gość
Ja kupiłam swojej mamie peeling migdałowy w gabinecie kosmetycznym Enzo. Efekty było widać gołym okiem, mama była zachwycona :)

Gość lukanioo
my na 40 kupiliśmy naszej mamie kosz 40 czerwonych róż i do tego dołączyliśmy jej ulubione hiszpańskie wino. Wino okazało się trudno dostępne, odnalazłem je w sklepie wina.com.pl zdecydowanie polecam