Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa...

wynajmując mieszkanie spisac umowe czy lepiej bez?

Polecane posty

Gość aa...

?? kolejna kwestia co lepsze placic odstepne 300 ale bez kaucji 1000zl czy 350zl z kaucja 1000zl. tak mi zaproponowal wlasciciel. jak wyglada sprawa centralnego ogrzewania? jak to sie placi czy przy kaloryferze sa czujniki? z gory dzieki za pomoc, bo jestem zielona, nigdy nie wynajmowalam mieszkania

Gość kjkjkljsd
lepiej spisac umowe, co do kaucji to przelicz sobie co Cie bardziej urzadza, na jak dlugo wynajmujesz. Pewnie lepiej z kaucja, bo wyjdzie taniej, ale wtedy w umowie powinno byc wszystko spisane w jakim jest stanie, moze zrob zdjecia mieszkania, zeby pozniej nie bylo problemu z odzyskaniem kasy. Co do grzejnikow to ja nie mam czujnikow, znajomi maja, wiec to zalezy od ogrzewania. Czasami jest gazowe, wiec sama ustalasz temperature

Gość aa...
dzieki wlasnie nie bardzo orientuje sie w kwestii ogrzewania, w tym mieszkaniu jest ogrzewanie centralne z czujnikiem przy kaloryferze i jak nie wiem jak oblicza sie platnosci za ogrzewanie :/ co do umowy to nie wystarczyloby na swistku spisac, ze wynajmuje na czas nieokreslony z mies. wypowiedzeniem?