Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przereklamowane 69

Polecane posty

Gość gość

Tyle sie mowi ze super..... a fajerwerkow nie ma.... przynajmniej u nas. Robienie loda w tej pozycji nie nalezy do latwych, w szczegolnosci gdy penis mego faceta jest lekko zkrzywiony do gory :-) , no I lizanie jemu tez srednio wychodzi :-/ . Generalnie lipa....... pewnie za jakis czas do tego wrocimy, ale nie przewiduje rewelacji. A jak to jest u was z 69?

Gość gość
ja uwielbiam 69, a lubię też jak w tej pozycji robię mu loda, a on mi wkłada palce lub wibrator, wtedy czuję się jakbym robiła to z dwoma facetami ;D

Gość Recio2
69 Jest z***biste!

Gość zmoranocna
69 jest fajne ale orgazmow niet :-( indywidualne lizanko sparawdzine przetestowane i uwielbiam :-P

Gość gość
ja i moja dziewczyna lubimy bardzo pozycje 69. Orgazmy sa i zadnych problemow ta pozycja nam nie sprawia.

Gość miły pan
warunkiem jest żeby partner był u góry bo jeśli jest odwrotnie to jeśli partnerka nie zdąży połknąć śmietanki to może spłynąć na jajka i brzuch i jeśli jest owłosienie to trzeba zaraz się kąpać bo potem się okropnie wszystko lepi ...

Gość gość
Przy okazji tego ze facet jest na gorze to dziewczyna moze lizac facetowi anusa. To tez jest podniecajace.

Gość gość
syf, zezwierzęcenie kompletne, lizanie gosciowi anusa fuu

Gość gość
jakie zezwierzecenie , co ty pierniczysz gosciu. w d***e byles i gowno widziales. tyle w temacie

Gość ja zawsze...
mam orgazm przy 69 !!!::-P

Gość ja zawsze...
dochodzę,ale mój partner woli skończyć we mnie.... Pieszczę go do końca kiedy indziej,a po 69 ostra jazda,a nie ķąpiel, miły panie;-)