Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789­

Sąsiadka podglada mnie przez wodomierz i mikrofalówkę

Polecane posty

Jak spotkałem ją dzisiaj rano, to powiedziała, ze mam ładną piżamę w biało-niebieskie pasy i że za dużo siedzę przed komputerem.

Gość gość
masz chyba psychozę jeśli piszesz poważnie, bierz leki lub idź do psychiatry po leki

ktoś się podszywa pod mój logi i ma moje hasło chyba bo to nie moja wypowiedz z tą mikrofalówką.

Gość gość
ja w szpitalu spotkałem faceta który nie pamiętam co robił 10 minut temu, np. dostał od matki ręczniki a potem pytał czyje to ręczniki u niego na łózku i je odkładał

ludzie ktoś włamał się na moje konto - to z mikrofalówką i wodomierzem to jakieś głupie podszywy. Przed chwilą zmieniłem hasło na kafeterii. Nie jestem też chory psych. X Zawsze pisałem o podglądaniu przez LCD i szpiegowaniu przez neta.

Gość gość
moim zdaniem podglądanie przez LCD też nie jest nromalne

Gość gość
Sam już się zastanawiam czy ktoś komuś się włamał na konto czy ktoś ma rozdwojenie jaźni.

Gość a|fred789
Mam naprawdę jakieś problemy, bo nie pamiętam, żebym pisał te posty wyżej.

Gość gość
ktoś włamał się na moje konto i ma cały czas do niego dostęp pomimo zmiany hasła - to ja ten prawdziwy alfred789 który pisał o podglądaniu przez LCD.

Gość a|fred789
Właśnie sprawdziłem, że naprawdę przez wodomierz mnie widać. Masakra.

Gość gość
Ja już dziś raz pisałem ale napiszę jeszcze raz. Fragment z pewnych orędzi o chorobach psychicznych: http: // viviflaminis-deogracias.pl.tl/2013.htm Warszawa Jelonki, 25 czerwca 2013r. godz. 20:26 Przekaz nr 628 ...Efektem tego jest lawinowo rosnąca liczba osób zniewolonych demonicznie. Demon miesza w umysłach, wywołując sztucznie depresje, tworzy omamy i halucynacje. Ludzie leczą to u psychiatrów, którzy szpikują ich psychotropami oraz takimi lekami, które degenerują mózg i układ nerwowy. Żaden lek nie usunie demona, który jest źródłem i powodem takiego stanu...

Gość a|fred789
Przecież wodomierz, to nie demon. Lecz się! Wodomierz służy sąsiadce do podglądania. Czego nie rozumiesz?

Gość gość
Musisz być ciacho, że cię tak wszyscy podglądają :D

Gość gość
Chodziło mi o to że zgodnie z tymi orędziami demon powoduje halucynacje i omamy a Ty chyba coś widzisz w tym wodomierzu czego nie ma. To Ty chyba nie rozumiesz że masz psychozę jak myślisz że przez wodomierz Cię ktoś podgląda.

Gość gość
ktoś włamał się na moje konto "alfred789" i sobie z niego korzysta. Ja już nie korzystam z tego konta i będę robił wpisy pod losowo wpisanym loginem gdzie popadnie.

Gość gość
będę robił wpisy pod losowo wpisanym loginem gdzie popadnie.] grozisz mi? 😠