Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oplaca sie wyjechac...?

Polecane posty

Gość gość

Czy oplaca mi sie jechac do Londynu do chlopaka, on zarabia 2400 mc, ja zarobilabym 900? Chcielibysmy wynajac mieszkanie, mamy tez samochod na utrzymaniu, do tego wszelkie niezbedne rzeczy jak jedzenie, rachunki, ubrania i inne. Damy rade??? Pozdrawiam. Aha, angielski znam, nie raz mialam stycznosc z nativami i wiem, ze daje rade :)

Gość gość
Nie! Pracy i tak nie znajdziesz, a z samej wyplaty Twojego bedzie cienko w Londynie! Proste

Gość gość
Jedz i nie sluchaj tego belkotu! Dacie rade! Moze bez luksusow, ale i bez biedy!

Gość gość
Jesli nic Cie tu nie trzyma to jedz. Prace jakas zawsze znajdziesz, a jak jestes ambitna to Ci sie uda i z czasem bedzie lepiej :) Tym bardziej, ze masz juz tam kogos i nie pojedziesz w ciemno, bo i samej w Londynie sie utrzymac jest bardzo ciezko.

Gość gość
Pewnie, ze tak. Znasz angielski, a tu nauczysz sie jeszcze lepiej. Prace znajdziesz jakas predzej czy pozniej jesli chcesz pracowac, ale tu niemozliwe staje sie mozliwe, mozesz byc kim chcesz przy 'odrobinie' ambicji i szczescia :) Mnie tez kazfy odradzal, ze zle, drogo, nie ma pracy, ale to tylko biadolenie :)

Gość gość
jedz. wkoncu nie masz duzo do stracenia. na razie to bym sie powstrzymaka z mieszkaniem dopoki nie odlozycie jakies kasy a druga sprawa to stety cxy niestety wiele zwiazkow rozpada sie po kilki miesiacach id prxyjazdu wiec bylambyn ostrozna z planowaniem.