Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikuleczka

telefony z chin na allegro

Polecane posty

Gość pikuleczka

Nie kupujcie telefonów z chin na allegro!!! Oszustwo!!! Telefon kupiłam za 350zł wartość w Polsce 2500zł. Przysłali po miesiącu telefon istny bubel!!! Rozmówcy mnie nie słyszeli, aparat do kitu i przy ładowaniu wypadło gniazdko w telefonie od ładowarki. Sprzedawcy ani śladu. Telefon wyłączony konta na allegro brak!!! Komentarze chyba w jakiś sposób ustawiaja i niby wszystko pięknie. Oszuści!!!!

Gość wiur
K***a, niedawno doszedl mi telefon z Azji, mam nadzieje, ze nie bedzie z nim jak z Twoim, bo jak tak to sciulam ryjem o beton.

Gość gość
te telefony to zwykłe gówno, grafika jak w zaśnieżonym tv, antena słaba i szybko telefon siada.

Gość gość
a mój maą zamówił tel. z Chin, zapłacił i mu nie przysłali. Złodzieje!

Gość uuuu sexy ladyy
mialam tez taka akcje,bo kupilam telefon, przyszedl po 2 miesiacach, odeslalam bo byl do kitu, plastikowy na maxa i na dodatek bez polskiej wersji no i ogolnie istny badziew, na kase za niego czekalam ponad miesiac, oczywiscie zero kontaktu ze sprzedajacym, dopiero jak wystawilam komentarz negatywny ze zglaszam sprawe do sadu to sie odezwal do mnei oczywiscie w komentarzu negatywnym ze to ze mna nie ma kontaktu i ze nie napisalam nr konta a chce kase. oddali wkoncu ale ile nerwow stracilam to szok, nie polecam!!!!