Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zdradza pomozcie z wlamaniem na konto na facebooku

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Wiem ze moze posypia sie na mnie gromy ze prywatnosc itd ale niewazne . moze znajdzie sie ktos kto byl w podobnej sytuacji i nie osądzi mnie z gory. Wiem ze facet mnie zdradza . Po stoczonych bojach dzis przyznal sie w zasadzie moze nawet nie ze przyznal a nie zaprzeczyl ale to w sumie to samo. W ogole mial tendecje do klamstw i teraz wiem ze na tym opieral sie nasz zwiazek. Chciałabym jednak znac prawde co tam sie wydarzylo kiedy i w czym jeszcze mnie oklamal. Tego mi nie powie napewno niejednokrotnie probowalam cos z niego wyciagnac i nie dalo rady wie tym bardziej w takiej sprawie. Do zdrad tez by sie nie przyznal ale mialam dowody. Zeby nie bylo - zostawilam go.Nie pozwole sobie na takie traktowanie. Potrzebuje jednak tej prawdy zeby uwolnic sie od niego bylismy w koncu pare lat razem i uwazam ze zasluguje na to zeby wiedziec jak podla swinia byl. Mieszkalismy nawet razem ale 3 tygodnie temu musielismy z tego zrezygnowac poniewaz rzucil prace i nie mial pieniedzy na czynsz. Kiedys mialam dostep do wszystkich jego kont ale jak poznal tą dziewczynę wszystko pozmienial zebym sie nie dowiedziala o jego trybie zycia i wiem ze tam znajdę coś na niego. Powiem teraz jakie narzedzia mam do dyspozycji - haslo do maila na ktorym bylo jego konto fb oraz wiadomosci od portalu o zmianie maila oraz hasla - czy da sie to anulowac w sensie ze to niby nie ja dokonalam tych zmian?

Gość kafehakerrr
10000 (dziesięć tysięcy) dolarów i mogę się włamać. Czas mi potrzebny do 3-4 tygodnie. Płatne 50% przed, 50% po wykonaniu zlecenia.

Gość gość
jak masz hasło do jego skrzynki mailowej to wystarczy skorzystac z opcji ZAPOMNIAŁEM HASŁA i potem wyslą ci mailem kod i go wbijesz.WEjdziesz,poczytasz,pokopiujesz,wezniesz dowody i uciekasz.Na jego skrzynce pokasuj maile z fejsa i po temacie.A on jak nie bedzie mógł wejsc to sam w taki sam sposób odblokuje konto i wymysli nowe hasło.To tyle.

Gość gość
jeśli to zrobisz popełnisz przestępstwo zagrożone wyrokiem pozbawienia wolności do lat 3.

Gość gość
ja znalam na tyle swojego faceta że wiedziałam jakie mógł mieć kompilacje hasła, poprostu po paru latach nawet zna się przyzwyczajenia co do haseł :) zdradził mnie łącznie z 15 kobietami ... fb to zło :) może lepiej tam nie wchodź

Gość gość
jeśli już nie jesteście razem, to po cholerę chcesz się tam włamywać? Co zrobisz z tą wiedzą ktora zdobędziesz???

Gość Franki bez kochanki
"Zeby nie bylo - zostawilam go" BEZ WZGLĘDU na to jakie były tego przyyczyny, SKUTEK MOŻE BYĆ T ylko jeden..... C**J CI DO TEGO CO ROBI TERAZ....... :(

Gość Franki bez kochanki
gociu, poszywający się zapod gościówę.... p********z jak potłuczona, jak większość gości....... :(

Gość wanda co nie chciala niemca
podeslij mu kochanke :D zeby mial wiekszy wybor :P, :P, :P